AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu Niğde’deki saldırıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “yüreğimiz yandı” dedi.

Doğan, hayatını kaybeden güvenlik görevlilerinden birinin de Kahramanmaraşlı olmasının acılarını daha da katladığını belirterek, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Astsubay Adil Kozanoğlu’nu bugün dualar eşliğinde ebediyete uğurladıklarını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

“Niğde’de 3 güvenlik görevlimiz haince şehit edildi. Bu eylemler tamamen ülkeyi kaos ve anarşi ortamına sürüklemek isteyenlerin ve onların içerdeki bağlantılarını da kullanarak yaptığı saldırılar. Güvenlik güçlerimiz saldırıyı yapanları yakaladı ve bunların her türlü iç ve dış bağlantıları deşifre edilecektir. Devletimiz ve devletimizin güvenlik güçleri çok güçlüdür ve 3-5 çapulcuya pabuç bırakmayacaktır. Ancak acımız çok büyük, şehitlerden birinin de hemşehrimiz olması acımızı daha da katlamakta. Ben şehitlerimizi rahmetle anıyor ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Fakat şunu herkes bilsin ki Türkiye ve arkasındaki güçlü milleti geleceğe yürümeye devam edecektir.”