Doğan : “Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Görevine Gelecek”

Doğan : “Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Görevine Gelecek”
             AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı kapsamlı bir iftar birlikteliği organize etti. Bölge milletvekillerinin cumhurbaşkanlığı Seçimi için Başkent Ankara’da oluşu nedeniyle, kendilerini...

             AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı kapsamlı bir iftar birlikteliği organize etti. Bölge milletvekillerinin cumhurbaşkanlığı Seçimi için Başkent Ankara’da oluşu nedeniyle, kendilerini temsilen programa katılan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmada, “Bizim amacımız Cumhurbaşkanlığı görevini başarıyla yapacak olan ve görevini şeref olarak bilen Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı görevi başına getirmek” dedi.

                Yaklaşık bin kişinin katıldığı Elbistan AK Parti İftar Birlikteliğine, İlçe Başkanı yunus Kaan Kısaca ev sahipliği yaptı. Belediye Başkan Vekili Turgut Akbaş’ında katıldığı birliktelik gününde partililer ve yüzlerce davetli yer aldı. Kuzey Düğün Salonunda gerçekleşen AK Parti İftar Birlikteliğinde partililere ve davetlilere yönelik açılış konuşması yapan İlçe Başkanı yunus Kaan Kısaca, “Bu ramazan inşallah hep böyle birlik beraberlik içerinde geçer. Ramazanın mutluluğu bayramlara yansır” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bizleri kırmayarak iftar davetimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 10 Ağustos’ta önemli bir seçim var. Bizim amacımız bu görevi başarıyla yapacak olan ve görevini şeref olarak bilen Recep Tayyip Erdoğan’ı görevi başına getirmek. Sizlerin de sandıklara sahip çıkmanızı istiyoruz. Bugünden sonra köy köy, mahalle mahalle gezip bu seçimde neler yapacağımızı anlatacağız.

Siz Elbistanlılar içinde güzel bir seçim geçirmiştik ve oy farkıyla belediye başkanlığı seçimini kazanmıştık. Önümüzde ki 5 yıllık süreçte daha güzel hizmetler Elbistan’a ulaşacaktır. Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, beyin ise sizlere selamını getirdim, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde görev aldığı için ve bizlerden uzak kaldığı için çok üzgün olduğunu 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.