Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Ankara İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemekte buluştu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek, Ankara İl teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydetti. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan partililerle birlikte yemekte buluşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde yer alan konular ve çalışmalar hakkında sohbet etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Permergelerin Türkiye’den Kobani’ye geçişi sırasında yaşanan olaylara işaret ederek, hükümetin Türkiye’ye ikinci Habur olayını yaşattığını söyledi. Hükümetin Türkiye’yi adım adım bölünmenin eşiğine sürüklediğine de işaret ederek, hükümetin sonu olmayan politikalardan vazgeçmesi gerektiğini bildirdi.

Sohbetin devamında ülkemizde son yıllarda yaşanan iş kazalarına da dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Türkiye’de AKP hükümeti ile birlikte iş güvenliğinin ve iş barışının ortadan kalktığını ifade etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, tedbir alınmadığı için işçilerin göz göre göre hayatlarını kaybettiğini sözlerine ekledi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, hükümetin iş güvencesi konusunda acil tedbir alması gerektiğini hatırlattı.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya da bu ziyaretten memnun kaldığını açıkladı.