Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde sorunların artarak devam ettiğini belirterek, 2013 yılının vatandaşlar açısından büyük sıkıntı içinde geçtiğini söyledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde işsizlik ve istihdam konusunda yaşanan sorunların halen devam ettiğini ifade ederek, “Hükümet aradan geçen onca yıla rağmen işsizliğe bir türlü çare bulamamıştır. 11 yıl içinde eğitim ve sağlık gibi pek çok konusunda yaşanan sorunlar ortadan kalkmamıştır. 2013 yılında ülkemizde tarım ve hayvancılık alanında sıkıntı devam etmiştir. Esnaf zor durumdadır. Sanayici teşvik beklemektedir. Bütün bunlara karşılık hükümet her geçen gün yeni bir yolsuzluk olayı ile çalkalanmaktadır.” dedi.

Müzakere sürecindeki terörün ülkeyi bölmeye ve ayrıştırmaya devam ettiğine de işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “T.C” ve “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözlerinin yine 2013 yılında tabelalardan çıkarıldığını açıkladı. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, Andımızın da yine bu dönemde kaldırıldığını hatırlattı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, pek çok sorunun çözümünün 2014 yılına bırakıldığını kaydederek, sorunların çözümünün her geçen gün zorlaştığını vurguladı. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, 2014 yılının ülkemize, milletimize ve Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını diledi.