Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Kahramanmaraş Onikişubat Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde Bir Dizi Etkinlik gerçekleştirildi.

Eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla şehrimizin medar-ı iftiharı olan Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi, sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda da bu başarısını sürdürüyor.

Peygamber efendimizi özlemle yâd ettiğimiz bu hafta için ‘ ÇEAL Peygamberini Anıyor’ sloganıyla kompozisyon yarışması, naat yazma yarışması, güzel naat okuma yarışması, Hz. Muhammed’in hayatı bilgi yarışması yapıldı.

16 Nisan Çarşamba günü, Akmansoy Marketler sponsorluğunda 500 kişilik kutlu doğum pilavı ikram edildi. Ardından Hz. Muhammed (S.A.V.) hatırına 40 gül fidanı davetlilerin de katılımıyla okul bahçesine dikildi. Aynı gün akşamı 19:30’da okul tiyatro salonunda muhteşem bir program yapıldı.

Bu programda Kur’an tilaveti, dualar, naatlar, ilahiler okundu. Davetliler peygamber sevgisiyle dolu bir buçuk saat geçirdiler ve gözlerindeki yaşlara hâkim olamadılar. Ve ayrıca okuldaki bütün öğrenci ve öğretmenler Bir buçuk milyon (1,500,000) Salavat-ı Şerife okuyarak etkinliğe katıldılar.

Okul Müdürü Cemil ŞAHİN programı düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkürlerini bildirdi ve etkinliklerin devamını beklediğini söyledi.