Alanında uzmanlaşmış 20’ye yakın gazeteci derneklerini bir araya toplayan Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu’nun, Ankara Olgunlar Sokak’taki Genel Merkezi’nin açılışı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Açılışa Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de katılırken ünlü televizyoncu Tayfun Talipoğlu ile de bir araya geldiler.

Açılışa Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile Konfederasyon yöneticileri, medya ile ilgili bakanlıkların üst düzey bürokratları, Türkiye’nin 7 bölgesinden gazeteci federasyonları başkanları, cemiyet başkanları, konfederasyon delegeleri, oda başkanları ve çok sayıda gazeteci katıldı. Açılışa ayrıca Yargıçlar ve Savcılar Birliği Başkanı (YARSAV) Murat Arslan, Yargıçlar Sendikası Başkanı ve Çankırı hâkimi Ömer Faruk Eminağaoğlu veBasın Yayın ve Enformasyon Eski Genel Müdürü ve Başbakan Yardımcısı Danışmanı Salih Melek ile çok sayıda bürokrat yer aldı.

Açılışta bir konuşma yapan Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Kenan Macit,  ihtisaslaşmış gazeteciler arasında özlemi duyulan bir birlikteliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek;“Bu birliktelik sayesinde Türkiye’de medya alanında önemli atılımların hayata geçirileceğini düşünüyoruz. En kısa zaman içinde gerçekleşmesini istediğimiz yasal düzenlemelerle ilgili ön çalışmaları yaparak, gazetecilik mesleğinin hak ettiği itibara ve yaptırım gücüne ulaşması için çaba göstereceğiz” dedi.

Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı’da Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu’nun açılışının tüm gazetecilere hayırlı olmasını diledi. Açılış kurdelesini Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Kenan Macit, Yargıçlar ve Savcılar Birliği Başkanı (YARSAV) Murat Arslan, Yargıçlar Sendikası Başkanı ve Çankırı hakimi Ömer Faruk Eminağaoğlu ile ünlü televizyoncu Tayfun Talipoğlu kesti.

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetimi Açılışa Katıldı

Açılışa katılan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Yıs, Zaim Erken ve Faruk Yıs, Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Kenan Macit’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetimi Ünlü Televizyoncu Tayfun Talipoğlu ile Görüştü

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetimi Levent Silistre, Ozan Turan, Tarık Yıs, Zaim Erken ve Faruk Yıs, Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu açılışında ünlü televizyoncu Tayfun Talipoğlu ile bir araya geldi. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin çalışmaları hakkında Tayfun Talipoğlu’na bilgiler veren dernek yönetimi, yaptıkları çalışmalarla ilgili görüşme yaptılar.