Maraşta Haber
Maraşta Haber

“Çizmeyi Giyip Sahayı Gezeceğim”

  Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş’ın tek Taraftar resmi Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret ederek takım hakkında bilgiler verdi. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, kulübü devir aldığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ve fedakarlıklarla taraftarların büyük sevgisini ve saygısını kazandı. Sezon başında kapanmanın eşiğine gelen Kahramanmaraşspor’u aldığı günden bu yana […]

“Çizmeyi Giyip Sahayı Gezeceğim”

13 Ocak 2015 - 21:15A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

 

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş’ın tek Taraftar resmi Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret ederek takım hakkında bilgiler verdi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, kulübü devir aldığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ve fedakarlıklarla taraftarların büyük sevgisini ve saygısını kazandı. Sezon başında kapanmanın eşiğine gelen Kahramanmaraşspor’u aldığı günden bu yana tek başına ayakta tutan ve kulüpte ileriye dönük bir çok hamle yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, taraftarların hem sevgisini hem de saygısını kazandı. Tek başına taşın altına vücudunu koyan Fatih Mehmet Ceyhan takımın devre arası kamp çalışmaları hakkında bilgiler vermek ve merak edilenleri aydınlığa kavuşturmak adına Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneğinde taraftarlarla bir araya geldi. Yaptığı çalışmalar ile Kahramanmaraşspor taraftarlarının gönlünü kazanan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bulduğu her fırsatta taraftarları ziyaret ediyor ve bütün sorulara büyük bir hassasiyet ile cevap veriyor. Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan ve renk ayrımı yapmayan tek resmi taraftar derneği olan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret eden Başkan Ceyhan, bizim taraftardan başka kimsemiz yok, biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Taraftarın desteği asla ölçülemez. 2. Yarı sizin sorunlarınıza çözüm bulmak için ve Kahramanmaraşspor’u tekrar eski günlerine döndürmek için çizmemi giyip stadyumda dolaşacağım” dedi.

“BİZİM SİZDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK”

Kahramanmaraşspor’un geleceği için her türlü şartlara rağmen mücadele ettiklerini belirten Başkan Ceyhan, öncelik olarak hem taraftara hem de basın mensuplarına teşekkür ederek söze başlarken, “Bu ilk yarının bitimiyle birlikte teşekkürü borç bildiğimiz insanlar var. Bunlardan ilki basın mensupları ikincisi taraftarımızdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nereye dediysek oraya erinmeden üşenmeden geldiniz. İkinci yarıya da aynı heyecan ve ilginin devam edeceğine inancım tam. Fakat sizlerin ve bizlerin çabalarıyla 2. Ligdeki bir takımın yürümesi çok zor. Artık şehrin dinamiklerinin de duruma müdahil olmaları lazım. Bu noktada kendim adıma, şehrim adına, takımım adına büyük hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmeliyim. Bu forma da hala reklamın olmamasının sebebini anlamıyorum. Yani bu durumla ilgili olarak da şunu belirtmeliyim ki, hiçbir maddi zorluk çıkarmıyoruz, rakam belirlemiyoruz, yanımızda olduklarını görelim yeter diyoruz ama maalesef. Biz anladık ki bizim sizden başka kimsemiz yok. Maalesef şehir bir kez daha duyarsız kaldı” diye konuştu.

“KİMSE YARDIM ETMEM DEMİYOR AMA…”

Kulüp olarak yeni bir yönetim oluşturduklarını, daha önceki yönetimlerle de hiçbir bağlarının olmadığını kaydeden Başkan Ceyhan, kulübü kendilerinin almasıyla birlikte tamamen Kahramanmaraşlı insanlardan oluşan bir yönetim oluşturduklarını ancak bunlara rağmen hala eksi yönetimle ilgili bağlarının algısı oluştuğunu belirterek, “Eski yönetimlerle ilgili hiçbir bağımız yok. Bu algının artık silinmesi gerek, biz bu kulübü aldıktan sonra Kahramanmaraşspor’un hiçbir şekilde eski yönetimle bir bağı kalmadı. Ama nedense böyle bir algı var bu algıları bir an önce yıkmak istiyoruz. Bu doğrultuda birçok Kahramanmaraşlı firmayla görüştük, sponsorluk ve göğüs reklamları için kimse ‘hayır, yapmam’ demiyor, ama atılan tek bir somut adım yok. Şehrimizin diğer takımına iki firma reklam verdi. Ancak bu şehrin ekonomisi çok gelişmiş durumda ve niçin hiçbir adım atılmıyor anlamış değilim. Ekonomisi bu denli gelişmiş bir şehirde sadece iki firmanın bir takıma reklam vermesi son derece garip. Bu olayın gerekçesini öğrenmek istiyorum. Neden reklam verilmiyor? 4-5 aydır bu takımın başındayım. Ne badireler atlattığımı biliyorsunuz. İftiralarla uğraştık, maddi sıkıntıları aşmaya uğraştık. Ama ilk yarı bitti ve biz şuan bu oyuncuları aldık. Hemen hepsi backgroundu güçlü ve genç oyuncular. Daha transferlerimiz de devam edecek. Taraftarlarımız ve basın mensupları bize hep destek oldular. Bu insanlara teşekkürü boynuma borç biliyorum.” diyerek sitemlerde bulundu.

“GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Biz memleketimizi yüceltmek için bedenimizi ortaya koyduk. Son haftalarda iyi sonuçlar elde ettik. Hakem hataları olmasaydı ve son vuruşlarda biraz daha başarılı olsaydık şuan da çok daha farklı bir noktada olurduk. Taraftarlarımızla tek beden olduk, yumruk olduk. El birliği ile takımımız yüceltmeye çalışıyoruz. İlk devre bitti. İkinci devre için transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Allah nasip ederse çok güzel günler göreceğiz. Bu birliktelik, bu uyum bizi daha güzel noktalara taşıyacak. Pazar maçından sonra oyuncularımız bir süre izin yapmak için memleketlerine gittiler kısa süre içerisinde Antalya kampıyla ikinci devreye hazırlanıyoruz. İnşallah 2. Devre iyi sonuçlar alarak puan cetvelinde daha da üst sıralara yükselmek istiyoruz. Arkamıza halkımızın gücünü aldık. Her takıma nasip olmayan büyük bir taraftar desteğimiz var. İnşallah birde sponsor desteği olursa bu ligde bu sene misafir oluruz ve gelecek sene de yeniden PTT 1. Lig için yola çıkarız. Şehrimizin değerli yöneticileri umarım halkın var gücü ile destek verdiği Kahramanmaraşspor’u desteksiz bırakmazlar” dedi.

“NOKTA TRANSFERLER YAPTIK, YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni transferler ve ikinci yarıdaki takımın kadro olarak güçlendirmeye çalıştıklarını ve bu doğrultuda önemli transferler yaptıklarını kaydeden Ceyhan, “Transferle ilgili olarak da hala 5-6 futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Kıt imkanlarla yaptığımız bu manevraları herkes görmeli. Futbolculara hiçbir borcumuz olmadan transfer faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu arkadaşların tamamı da peşinatlarını alarak imzalarını attılar. İnşallah doğru kararlar vermişizdir. Nokta transferler yaptık. Arkadaşlara da kendilerinden neler beklediğimizi söyledik. Onlarda zaten bu durumun farkında olarak geldiler. Tabi tüm bunların yanında oyuncuların karakterleri de çok önemli. Çünkü her biriyle en az 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Şehrin değerleriyle barışabilecek oyuncularla anlaşmaya çalıştık. Zaten arkadaşlar da bu duruma uyum sağlayacaklarını belirttiler” dedi.

“17 FİNAL MAÇIMIZ VAR”

Arkadaşlar hepimiz şunun farkındayız ki bizim ikinci dönemde 17 final maçımız var diyen Başkan Ceyhan, Bu saatten sonra şehrin dinamiklerinden bile ümidimi kestim. Arkamızda sizler varsınız. Takımımızdaki bu arkadaşların hepsi de bu yükü taşıyabilecek arkadaşlar. Tüm transferlerimizi de bu yüke göre yapıyoruz. Biz bu sezonda kadro derinliğinin olmamasının çok sıkıntısını çektik. Diyarbakır’da berbat bir maç verdik. Yine Buğsaş maçı içeride almamız gereken bir maçtı. O maçı da alamadık 1-1 bitti. Tüm bunların hepsi kadro derinliğinin olmamasından dolayıydı. Hedefimiz her mevkiinin yedeğinde 3 futbolcu bulundurmak” dedi.

“ŞEHİR DUYARSIZ KALDI”

Başkan Ceyhan’ın ardından kısa bir konuşma da As Başkan Fikret Fındık ise, “5-6 yıldan beri sizlerle iç içeyiz. Geçmiş dönemlerle şimdiki dönemleri bir karşılaştırın. Bu sene bu kulübün ne kadar başarılı bir şekilde yönetildiğinin hepimiz farkındayız. Şimdi soruyorsunuz şunu aldın mı? Bunu aldın mı? Diye fakat tüm bu işlerin bir maliyeti var. Buruda başkan elini taşın altına tek başına koymuş kimse yardım etmiyor. Bu arkadaşımıza yardımcı olmak anlamında basın mensuplarına ve taraftarımıza çok iş düşüyor. Siz eğer bu meselenin üzerine eğilirseniz bu şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirebilirsiniz. Sizler burada ki güzellikleri anlatabilirsiniz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

“BİZ KAHRAMANMARAŞSPOR’UMUZUN YANINDAYIZ”

Kahramanmaraşspor Kulübü yönetiminin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Takım ayrıtı etmediklerini Kahramanmaraş’ın takımlarının hepsine sahip çıktıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş’ta sporseverlerin ve kulüp yöneticilerinin şehrin Profesyonel takımları arasında ayrım yaptığına ve taraftarlar arasında ayrımcılık yaptığına dikkat çeken Başkan Özçelik, “Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği olarak bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz ki Kahramanmaraş yeni bir oluşum görsün ve o oluşumun farkına varsın. Kahramanmaraşspor’umuz Ligde kötü günler geçiriyor diye bir kenara atamayız. O takım da şehrimizin ismini taşıyor ve bu şehrin takımıdır. Oda bizim etimizden tırnağımızdan bir parça. Onu dışlamamız doğru olmaz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da aynı keza. Kurum takımı olsa da bu şehrin takımıdır ve bu şehrin takımlarımızdan beklentisi yüksektir. Biz Kahramanmaraşspor’umuzu evladımızdan daha yakın görüyoruz ve onunla yatıp onunla kalkıyoruz. Bziim için başkan veya yönetici fark etmez Kahramanmaraşspor’un yanındayız. Bizim canımızı sıkan tek nokta ise yöneticilerin ayrımcı olması” dedi. Ziyarette Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, As Başkan Fikret Fındık, Taraftarlardan sorumlu Yönetici Hacı Ahmet Gündeşli yer aldı.

DSC_0412 copy DSC_0414 copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ