Maraşta Haber
Maraşta Haber

Bugün burcun ne söylüyor? (16.08.2012)

KOÇLAR Genelde kişiliğinizde ve tepkilerinizde daha ılımlı davrandığınız bir devredesiniz.Önceden planladıklarınızı uygulamak için gücünüz olacak, Gezegensel olumlu etkiler sizi genelde ödüllendirir. Enerjiniz sizin için uzun vadede yararlıdır, ani gelişimlerde kurduğunuz ilişkiyle ilgili bir problem çıkmayabilir. Bu; hiç beraberliğiniz olmayacak anlamını taşımıyor, ancak biraz daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir. BOĞALAR Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir […]

Bugün burcun ne söylüyor? (16.08.2012)

16 Ağustos 2012 - 13:29A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

KOÇLAR
Genelde kişiliğinizde ve tepkilerinizde daha ılımlı davrandığınız bir devredesiniz.Önceden planladıklarınızı uygulamak için gücünüz olacak, Gezegensel olumlu etkiler sizi genelde ödüllendirir. Enerjiniz sizin için uzun vadede yararlıdır, ani gelişimlerde kurduğunuz ilişkiyle ilgili bir problem çıkmayabilir. Bu; hiç beraberliğiniz olmayacak anlamını taşımıyor, ancak biraz daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.
BOĞALAR
Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Onun yanlışlarına kızabilirsiniz. fakat iyi niyetli olduğunu inkar edemezsiniz.
İKİZLER
Sosyal konularda oldukça hareketli dönemler içindesiniz. Ortak hareket etmeniz gereken sosyal paylaşımlar ve yenilikler hızlanabilir. Arkadaş çevrenizde yaşanan değişiklikler ise olumlu yönde ilerlemekte. Çok daha iyimser olabileceğiniz şartları kullanmalı, olanakları değerlendirmelisiniz. Yabancıların içinde olduğu aktiviteler size yenilikler getirecek.
YENGEÇLER
Yeniliklerin hayatınıza getirdiği fırsatlar söz konusu. Değişikliklere esnek bakmanız halinde işte ilerleme elde etmeniz mümkün. Yeni görevlerin getirdiği sorumluluklar karşısında yapıcı olabilirsiniz. Üstlerle ilişkilerin geliştiği bu dönem destek görmeniz mümkün. Ancak ikili ilişkilerde sizi zorlayan fikir ayrılıkları var. Anlayışlı ve sabırlı olmanız halinde sorunlar aşılacaktır.
ASLANLAR
Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor..Mide sorunlarınızı canınızı sıkabilir.
BAŞAKLAR
Sizin için en iyi çözüm ise heyecanlara ve hayale kapılmadan her konuda ayakları yere basan bir tablo çizmeniz olacaktır Beklediğiniz haberler birkaç gün aksayabilir veya beklemediğiniz sonuçlar ortaya çıkabilir. Sizi engelleyen şeylerden birisi kendinizin yarattığı olumsuz düşünce formları ve isteksizlik.Temkinli olmaya devam edin.
TERAZİLER
Ortaklaşa konularınızda dikkatli olmanız halinde sorunlar aşılabilir. Duygusal olarak da stres yaratacak anlaşmalar sizin kontrolünüz dışında gelişiyor.Başkalarının fikirlerine açık olmak, kazanç beklediğiniz bu alanda çok önemli bir nokta olarak görülmeli. Yurt dışı bağlantılı konular ise hızlanmakta. İyimser olmalı ancak sorumluluk getiren ilişkilere önem vermelisiniz.
AKREPLER
Grup çalışmalarından zevk aldığınız için, çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon ve sevdiğiniz kişi ile birlikte yapacağınız iş birliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek.
YAYLAR
Duygularınızı açığa çıkarmak güçleşebilir ve aşırı alıngan bir ruh haline girdiğiniz için her şey sizi bu durumlarda daha çok etkileyebilir. Aşk başınıza tatlı belalar açabilir. Son derece çekici ve cazipsiniz. Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizi kıskandırmamaya gayret edin. Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.
OĞLAKLAR
Üzerinizdeki baskılar akşam saatlerine kadar devam edecek. Gerek iş gerekse evle ilgili sorumluluklar sizin hareket alanınızı kısıtlamakta. İş hayatında yaşanan kişilik çatışmalarına karşı sabırlı olmalısınız. Öncelikleriniz arasında olan yakınlarla ilişkiler halen sorun olmakta. Diğer yandan yeni anlaşmaların dikkat çektiği ortaklıklar devrede.
KOVALAR
Bir an önce gerçeklere dönmenin zamanı geldi. Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir taraf hisesederseniz, böyle bir durumda yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir. Hareketli olmanın getirdiği yararları yaşayan biri olarak bu sıkıntıyı hiç farketmeyebilirsiniz.
BALIKLAR
Bugün ilgi alanınız oturduğunuz evi ve aileyi de kapsayacak. Süregelen işlere ara vermeden devam etmek ve aniden gelişebilecek tersliklerde akılcı çözümler üretmek en mantıklı davranış biçimi olacaktır, bunu unutmamalısınız. Aslında bu durumun olgunluğunuzu denemek için bir sınav olduğunu düşünün.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ