MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Bertiz’in köylerini ziyaret etti.

Otaköy, Çatmayayla, Karamanlı, Boyalı, Baydemirli ve Başdervişli Köylerinde vatandaşlarla kucaklaşan Nergiz, coşku ile karşılandı.

Nergiz’in, kendilerini en çok ziyaret eden belediye başkan adayı olduğunu ifade eden köylüler, tüm misafirperverliklerini göstererek, desteklerini de açıkça beyan ettiler.

Yıllardır ihmal edilen hizmetten nasibini alamayan Bertizli vatandaşlara Nergiz, açıkladığı projeleri ile adeta müjde verdi.

Öncelikle yol problemini ortadan kaldıracağını ifade eden Nergiz, köylere kilit parke döşeyerek modern hale getireceğini, köylüyü toz toprak, çamur çilesinden kurtaracağını söyledi.

Köylerde inşaat yapımında ücretsiz proje desteği sağlayacağını da söyleyen Nergiz, her türlü alt yapı sorunun çözüleceği sözünü de verdi.

Hayvancılığın AB standartlarında gelişmesi adına kooperatifler kurulacağını, köy pazarı ve köy garajı projesi ile de halkı kucaklaştıracağını beyan eden Nergiz; “İlçemize ait mahalle ve köylerin imar,, yol, ve her türlü alt yapı sorunlarını çözeceğiz. Bağ yollarımız genişletilecek ve gecekondulaşma önlenecek.

Köylerimizde okuyan çocuklarımızın eğitim çilesi bitecek.

Dul, yetim, hasta engelli, doyurulmaya ve konaklamaya muhtaç kim varsa eksikleri tespit edilip ihtiyaçları acil şekilde karşılanacak” dedi.

Yedi Kuyular bölgesini kayak Merkezi haline getirerek turizme açacağını bölgeye büyük ekonomi sağlayacağını ifade eden Nergiz: “Projelerimiz bunlarla sınırlı değil. Yüz ağartan yüz proje ile geliyoruz. Bu güne kadar hiç kimse sizi böylesine düşünerek projeler hazırlamadı. Ben sizden biriyim. Neye ihtiyacınızın olduğunu herkesten iyi bilirim.

Sizleri en çok ziyaret eden aday benim. Emin olun seçildikten sonra daha sık geleceğim. Çünkü yaşamayı arzu ettiğimiz ilçemizi hep birlikte inşaa edeceğiz.

Sizler bana her zaman ulaşacaksınız. Bizim belediyemizin kapısı olmayacak” dedi.

Bertiz’in havasıyla, suyuyla, doğal güzellikleri ile eşsiz bir yer olduğunu söyleyen Nergiz; “Köylerimiz modern bir şekilde inşaa edilerek herkesin yaşamayı arzu ettiği cazibe merkezleri haline gelecek. Biz bu güne kadar hep başka şehirlere özendik. Bizim Bertizimize gelenler övgüyle bahsedecekler ve imrenecekler.

Verdiğim her vaadimin arkasındayım. Yapmazsam bana hesap sorun. Ancak siz hizmet etmek için bana bir şans verin. Destek verin omuz omuza hep birlikte değişimi başaralım” diye konuştu.

Eğitimden, sağlığa, her türlü sosyal hizmetleri en üst düzeyde getireceğinin sözünü veren Nergiz, projeleri ile köylülerin gönlünü fethetti, tam destek sözü verdiler.