Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 28 Nisan Pazartesi günü Kirazoğlu Et Lokantasında Bertizli muhtarlar ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile tanışma toplantısı düzenlendi.

“ Amacımız; cehalet yerine eğitimi, yoksulluk yerine ekonomik kalkınmayı, ihtilaf yerine birlik beraberlik ve dayanışmayı tesis etmektir” diyerek yönetim kurulu adına konuşmasına başlayan Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Erdoğan Eryılmaz daha sonra şu ifadelere yer verdi”

“Bu amaçla Bertiz Vakfımız Bertizlileri bir araya getirici değişik etkinlikler yapacaktır. Mayıs ayı içerisinde Kahramanmaraş merkezde 10 bin kişinin katılacağı Bertiz aile buluşma pikniğini düzenleyeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için Bertizli mahalle muhtarlarımızdan destek bekliyoruz.  Bertiz Vakfı ilimizde festivallerin yapılması konusunda öncü olacak,  Bertiz adı, kültürü ve ekonomik değerleri toplumda daha fazla görünecek. Kısacası biz Bertiz’i bir marka haline getirmek istiyoruz,  bu markalaşma hedefimiz içinde tüm Bertizli kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz.” Dedi.

Toplantıya 35 Bertizli mahalle muhtarı ve Bertizli belediye meclis üyeleri katıldı.