Maraşta Haber
Maraşta Haber

Belediye Başkanlarından Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Destek !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay bugün Kent Meydanı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için basın açıklamasında bulundular ! Saygıdeğer hemşerilerim, kıymetli basın mensupları hepinizi saygıyla selamlıyorum. 10 ağustos Türk siyasi tarihi açısından çok önemli günlerden birtanesidir. […]

Belediye Başkanlarından Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Destek !

07 Ağustos 2014 - 12:58A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay bugün Kent Meydanı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için basın açıklamasında bulundular !

Saygıdeğer hemşerilerim, kıymetli basın mensupları hepinizi saygıyla selamlıyorum.

10 ağustos Türk siyasi tarihi açısından çok önemli günlerden birtanesidir. Çünkü ilk defa halkımız direk cumhurbaşkanını seçecektir. Demokrasimiz güçlendikçe halkımızın yetkileri artmaktadır.

Sayın başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN  12 yıldan bu yana hep bunun gayreti içinde olmuş, Cumhurbaşkanını Aziz milletimizin seçmesini referanduma götürmüş, Aziz milletimizde bu yetkiyi referandumda onaylayarak kabul etmiştir.

12 yıldan bu yana Sayın Başbakanımızın liderliğinde Demokrasisi, istikrarı, huzuru güçlenen Türkiyemiz geleceğe daha güçlü yürümektedir. Geçmişte hayal gibi görünen işler başta sağlık olmak üzere, duble yollar, okullar, üniversiteler, barajlar, alt  yapı yatırımları, havaalanları, yerli helikopter, savunma sanayinin yerli hale gelmesi, nükleer santraller olmak üzere gerçeğe dönüşmüş dönüşmeye devam etmektedir. İnşallah hedef 2023 Türkiye’miz süper güç.

Saygıdeğer hemşehrilerim Bugün ki istikrar huzur ortamına çok zor şartlardan sizlerin teveccühü sayın başbakanımızın kararlı ve dik duruşu sayesinde gelindi. İnşaalah 10 ağustos ta sizlerin teveccühüyle sayın başbakanımız cumhurbaşkanı adyımız, yeni türkiye’nin mimarı Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde yeni bir enerjiyle, daha güçlü bir şekilde, geleceğe daha emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz. Merhum Mehmet akif ERSOY’un dediği gibi “DÜNYA KOŞUYORKEN YOLUN ÜSTÜNDE YATILMAZ” biz inanıyoruz ki sayın başbakanımız 10 ağustosta aziz milletimizden alacağı güçle güzel Türkiyemizi2023 ,2071 hedeflerine ulaştırmak için daha çok koşacaktır.

Saygıdeğer hemşehrilerimiz 30 mart’ta bir kere bizlere büyük teveccüh göstererek yerel yönetimi emanet ettiler. Kendilerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz bu teveccühe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katark çalışıyoruz. İnşallah Kahramanmaraşımızı her alanda örnek gösterilen bir il haline getireceğiz. İlimizde yaşayan yaklaşık 1.077.000 vatandaşımızın daha huzurlu, daha mutlu yaşaması için gayret gösteriyoruz.

Yerel yönetimler olarak 30 mart’ta ilimiz adına çok önemli hedefler koyduk. Ülkemizdeki huzurun ve istikrarın daha’da güçlenmesi bizim bu hedeflere ulaşmamızı daha’da kolaylaştıracak bu bağlamda hangi siyasi görüşte olursa olsun tüm hemşehrilerimizden cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a destek istiyoruz.

Birileri ortadoğuda 100 yıl sonra yeni haritalar çizme peşindeler. Bunlar güçlü ve istikrarlı Türkiye’den rahatsız olmaktalar. İnşallah bu noktada tarih tekerrür etmeyecek.

10 Ağustos’daha’da güçlenerek çıkan Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde ki Türkiyemiz ortadoğuda zalimce oynanan bu oyunlarıda bozacaktır.

Bizler büyük bir medeniyetin varisleriyiz. Tarihten gelen sorumluluklarımız var bizler Dünya koşarken duramayız. Güçlü Türkiye’ye tüm insanlığın ihtiyacı var, mazlumların gür sesi olan  türkiyeye tüm insanlığın ihtiyacı var .bunun için Başbakanımız Sn. recep Tayyip ERDOĞAN’a cumhurbaşkanlığı için destek istiyoruz.

Temel hak ve özgürlükler konusunda karalı duruşuyla tarihi reformlara imza atmış bu sayede ülkeye yeni bir sinerji getiren Sn. Başbakanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a cumhurbaşkanlığı yolunda bu kahraman şehrin Asil insanlarından destek istiyoruz.

Bu kahraman şehrin güzel insanları tarihteülkemizin istiklal mücadelesini ateşleyerek istiklal mücadelesinde en ön saflarda yer aldılar.

Son 12 yılda’da ülkemizin istikbal mücadelesinde istikrar ve huzura destek vererek en ön safta yer aldılar, ben inanıyorum ki 10 ağustos’ta güçlü Türkiye’nin mimarı sn Recep Tayyip ERDOĞAN’a en büyük desteği vererek tarihin sayfalarına Ad’larını altın harflerle yazdıracaklardır.

Kahraman şehrin asil insanlarına şimdiden en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

FATİH MEHMET ERKOÇ

NECATİ OKAY

HANEFİ MAHÇİÇEK

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ