Maraşta Haber
Maraşta Haber

BBP’den MHP’ye Büyük Katılım

BBP İl eski Başkanı Alparslan Kutsal tarafından Paşa Düğün Salonunda düzenlenen, rozetlerin takıldığı katılım programında büyük coşku yaşandı. MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ve belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı programda Büyük […]

BBP’den MHP’ye Büyük Katılım

20 Mart 2014 - 17:05A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

BBP İl eski Başkanı Alparslan Kutsal tarafından Paşa Düğün Salonunda düzenlenen, rozetlerin takıldığı katılım programında büyük coşku yaşandı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ve belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı programda Büyük Birlik Partisinden geçiş yapanların yanı sıra asgari ücretle çalışan fabrika işçileri katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda Büyük Birlik Partisinden geçiş yapanlara rozetler takıldı ve birlik beraberlik mesajı verildi.

Partiye geçiş Yapan BBP İl eski Başkanı Alparslan Kutsal kısa bir konuşma yaparak, ülkenin sorunlardan kurtulması için MHP’ye ihtiyacı olduğunu söyledi ve Kahramanmaraş’ın Prof. Dr. Tahir Akgemci ile bir fırsat yakaladığına dikkat çekti.

17 copy

Asgari ücretlinin halinden anlamayan, ekmeğin fiyatından, peynirin fiyatından bi haber olanların sandığa gömüleceklerini söyleyen Kutsal; “Bu yaptığımız toplantının milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BBP İl eski 2. Başkanı Doç. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu’da kısa bir konuşma yaparak katılım programının hayırlara vesile olmasını dileyerek; “Adam gibi adam Prof. Dr. Tahir Akgemci’ye bu şehrin sahip çıkması gerek” diye konuştu.

İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, katılımın hayırlara vesile olmasını diledi MHP’nin her geçen gün gücüne güç kattığını, sandıkta adım adım zafere yürüdüğünü söyledi.

Kahramanmaraş’ın değişime hazır olduğunu ifade eden Bastımacı; “Partimizin bütün adayları Kahramanmaraş’ımıza yakışan donanımlı ve hizmet aşkıyla yola çıkan adaylar. Kahramanmaraşlı bu kez hizmetin adresi Milliyetçi Harekete destek verecek ve hizmete kavuşacak” dedi.

Büyük coşku ve tezahüratla kürsüye gelen Prof. Dr. Tahir Akgemci, kendisine destek vermek üzere partisine katılım yapan BBP’lilere teşekkür ederek; “Biz zaten aynı düşünen farklı çatı altında bulunan vatanseverleriz. Bu gün buluştuk, gücümüze güç kattılar. Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

1 copy

UYDU KENT PROJESİ

Akgemci, asgari ücretle fabrikalarda çalışan işçilere yönelik hazırlanan, sunum eşliğinde UYDU KENT PROJESİ’ni tanıttı.

Bu seçimde Kahramanmaraşlının kendi kaderini belirleyeceğine dikkat çeken Akgemci; “Bu şehirde yaşayan hiç kimse yaşadığı şehirden memnun değil. Kendini yönetenlerden memnun değil. Öyleyse biz diyoruz ki; artık değişim zamanı.

Türk belediyecilik tarihinde yüzü ağartan yüz projemizle destan yasacağız” dedi.

Kahramanmaraş’ın bir sanayi kenti olduğunu yaklaşık 100 bin kişinin fabrikalarda çalıştığını söyleyen Akgemci; “Sanayicimiz işçi bulamadığından yakınıyor, vatandaşta iş bulamadığından. Bunun tek sebebi yetişmiş nitelikli eleman sıkıntısı.

Biz bu projemizle bu sorunu da ortadan kaldıracağımıza inanıyoruz.

Büyükşehir belediyesi olarak sanayicimizle işbirliği içerisinde yürüteceğimiz bu projeyle hem gecekondulaşmayı çözeceğiz, hem de sizlerin konut sorununu ortadan kaldıracağız.

Fabrikada çalışıpta işvereninden avans almayan işçi yok. İşte bu sistemle sizleri ev sahibi yapacağız.

2 copy

Diğer yandan bazı işçi vatandaşlarımız köyden fabrikaya gelmek için sabah 5 te kalkıyor, 8’de mesaiye başlamak için 3-4 saati yolda geçiyor. Zaten adam yıpranmış, ne kadar verim alabilirsiniz?

Sizler başını sokacağınız ucuz yollu 2 göz odalı bir ev yapmak için mutlaka çalıştığınız yerden avans alıyorsunuz, eşe dosta borçlanıyorsunuz.  Sonra tapu sorunu ortaya çıkıyor ve belediye ile karşı karşıya geliyorsunuz. Hem çarpık bir yapılaşma meydana geliyor hem de belediye ile vatandaşın arası açılıyor.

Maliyeti düşük, vatandaşımıza hitap eden modern yapılar. İçerisinde her türlü sosyal donatıların olduğu bu uydu kentleri yapmak hiçte zor değil. Büyükşehir ve sanayici işbirliği ile bunu başaracağız. Sanayicimiz de bu projeye seve seve ortak olacak.

Ev sahibi olan işçisi ahde vefa duygusu ile daha özverili bir şekilde çalışarak daha verimli hale gelecek. Bu sistem başka büyükşehirlerde uygulanıyor ve çokta başarılı bir şekilde yürütülüyor” dedi.

Projesi işçiler tarafından tam not alan Akgemci, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

3 copy 4 copy 6 copy 7 copy 8 copy 9 copy 10 copy 11 copy 12 copy 15 copy 16 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ