Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a TEMA’yı ziyaretinde rozet takıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın veda ziyaretleri kapsamında TEMA Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaretinde İl Temsilcisi Cafer Kalalı tarafından rozet takıldı.

TEMA Başkanı Cafer Kalalı ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır olduğu ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, görev yaptığı süre içerisinde yaptıkları hizmetlerin derlendiği Hizmette 10. Yıl kitaplarını tanıttı.

Başkan Poyraz görev yaptıkları süre içerisinde hizmetin en iyisini sunarak şehrimizin tanıtımına yönelik faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Öte yandan Kahramanmaraş’ın taşınmaz kültürel varlıklarını da kayıt altına aldıklarına dikkat çeken Başkan Poyraz: “Yaptığımız sempozyumlarla şehrimizin bin yıllık geçmişini kayıt altına almıştık. İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren KUDEB Birimimiz tarafından hazırlanan 6 ciltlik kitapla da şehrimizin taşınmaz kültür varlıklarını kayıt altına aldık. Şehrimizin hangi mahallesinde hangi sokağında hangi kültür varlığımız varsa hepsini Taşınmaz Kültür Varlıklarımız adlı eserde topladık. Aynı zamanda kitapların arka kısmında yer alan haritada ise taşınmaz kültür varlıklarımızın yer aldığı birer harita mevcut. Vatandaşlarımız bu haritayı açtıkları zaman şehrimizin neresinde ne varmış onu rahatlıkla bulabilecekler” diye konuştu.

Konuşmanın ardından TEMA İL Temsilcisi Cafer Kalalı, içinde bulundukları TEMA binasının yapımında ve yer temininde Başkan Mustafa Poyraz’ın çok büyük katkıları olduğunu ifade ederek kendisine TEMA Rozeti takarak teşekkür etti.