Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Başkanı Yaşar Aslankaya, Doğu Akdeniz Dernekleri tanışma gezileri kapsamında Kahramanmaraş Kafkas derneğini ziyaret etti. Bu ziyarete Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak’ta katıldı.

 

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Başkanı Yaşar Aslankaya, bir önceki Başkan Vacit Kadıoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Eğitim ve Teşkilatlandırmadan sorumlu Ertan Koyuncu, Kabartay Masası Koordinatörü Recami Bursa, Bekir Sami Yavuz ve Şamil Koç’tan oluşan heyet Doğu Akdeniz Dernekleri tanışma gezileri kapsamında Kahramanmaraş Kafkas Derneğini ziyaret ettiler.

 

KAFFED heyeti ve bölge derneklerinden İskenderun Dernek Başkanı Servet Apiş, Afşin Dernek Başkanı Adnan Özdemir, Göksun Dernek Başkanı Bedri Tokuç, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Erol Arslan, Dernek eski başkanlarından Habip Karakurt ve Aytural Eyerci ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dernekte bir araya geldiler.

 

KAFFED Başkanı Yaşar Aslankaya; “Böyle güzel bir program düzenleyerek bizi ağırlayan Derneğimiz yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizle birlikte bir arada bulunmaktan dolayı oldukça memnunum” dedi.