AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplu açılışlar için geldiği şehrimizde çeşitli ziyaretlerde de bulundu.

İlk olarak sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Yedi Güzel Adam filminin çekildiği dizi ekibini ziyaret etti.

Dizi setinden ayrılan Başbakan Davutoğlu, Kahramanmaraş Valiliği’ni ziyaret etti.

Valilik ziyaretinin ardından Müftülük Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış törenlerine katılan Başbakan Davutoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Başbakan Davutoğlu’nun ziyaretinde slayt eşliğinde yapılan ve yapılacak olan projeleri aktardı.

Daha sonra ilimize Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyasını gösteren Başkan Erkoç ziyaretin anısına Başbakan Davutoğlu’na Madalya Beratı Tablosu ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Başbakan Davutoğlu’nun ilimizdeki ziyaretine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi kaynak, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç ile diğer ilgililer katıldı.