MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Aksu Mahallesi esnaflarını ziyaret etti ve ardından evlere konuk olarak hanımlarla kucaklaştı.

Esnafın ve mahalle sakinlerinin büyük bir coşkuyla karşıladığı Av. Neslihan Koca Nergiz: “Bu ilgi, bu coşku MHP’nin ayak sesleri. Halk hizmeti özledi. Bu özlemin MHP belediyeciliği biteceğine karar verdi” dedi.

Vatandaşın, 20 yıldır aynı zihniyetle yönetilmenin, en büyük desteği verip de karşılığını alamamanın hayal kırıklığını yaşadığını ifade eden Nergiz; “Bugün artık halkımız MHP’ye koşarak geliyor. En üst seviyede hizmetin bizimle geleceğine karar verdiler. Bizlerde sorumluluklarımızın bilincinde olarak, bu güvenin karşılığını yapacağımız örnek hizmetlerle vereceğiz. Bize verilen oy’lar boşa gitmeyecek” dedi.

Halkın beklentilerini dinleyen Nergiz; “İlçemizi sizinle birlikte şeffaf bir yönetim anlayışı ile yöneteceğiz. Sizlerin parasını sizlere hizmet olarak sunacağız. Çünkü; büyükşehir bütçesi sizlerin ödediği vergilerden oluşacak.

Siyasetçilerin seçimden seçime sizleri hatırlamasından bıkmışsınız, güveniniz kalmamış. Haksız da değilsiniz. Biz her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Çünkü bizim tek arzumuz bu memleketimize iz bırakacak eserler bırakmak, insanımızın yaşam standartlarını yükseltmek” diye konuştu.

Nergiz, kadınlara yönelik projelerinden de bahsederek: “Hayatın bütün yükünü çeken kadınlarımız. Sizleri en iyi ben anlarım. Kadın demek; iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir aşçı  vs. evini mutlu etmek için saçını süpürge eder. Hiç merak etmeyin üzerinizdeki bu yükü azaltacağım. Kadınlarımızın yüzü gülecek. Ekonomik, sosyal, sportif faaliyetlerin tamamına kavuşacak bu hayata sizlerde ortak olacaksınız.

Hanım kardeşlerimizin meslek edinmelerini sağlayıp, ekonomik özgülüklerine kavuşmasında öncülük edeceğiz.

Çocuklarınızı güvenle emanet edeceğiniz merkezler kurup, kendinize vakit ayırmanızı sağlayacağız.

Gençlerimizin yeteneklerini keşfedeceği, sosyal sportif ve kültürel merkezler kuracağız. Dahası etüt merkezleri kurarak onların eğitimlerine en üst seviyede katkıda bulunacağız.

Gençlerimiz gelecek kaygısı ile yaşamayacak” dedi.

Modern belediyecilik adına yapılması gereken bütün hizmetlerin hızla ilçeye yapılarak, esnafın daha iyi şartlarda işini yapacağını ve sosyal hayatın canlandırılarak ekonomik ve kültürel açıdan hızla mesafe kat edilerek, 5 yılda örnek bir ilçe inşa edeceğini söyleyen Nergiz; “Biz bütün sorunları biliyoruz, sorumluluğumuzu da biliyoruz. Görüyorum ki; hepiniz değişimden yanasınız. Beni bağrınıza bastınız. Bende sizlere hizmet sözü veriyorum. Hizmetten nasibini alamamış mahallemizi hizmete doyuracağım. Dertlerin çözümü bizde. Bütünde dertlerinizle vedalaşın” dedi.