Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, gezilerini Elbistan ilçesi ile sürdürdü.

 Seçim çalışmalarını yoğun tempoda ziyaretlerle sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, partisinin Elbistan’daki proje tanıtım toplantısına katıldı.Toplantıda birbiri ardına projelerini sıralayan Ateş, Kahramanmaraş’ın her sorunu için bir çözüm projesinin hazır olduğunu söyledi.Ateş,”Biz Kahramanmaraş’a hizmet aşkıyla bu yola çıktık.Allah’ın takdiri vatandaşlarımızın da teveccühüyle Kahramanmaraş’ı tüm ilçeleriyle barışık, modern, yaşanabilir bir şehir statüsüne kavuşturacağız.”dedi.

Ateş,” Kahramanmaraş yıllarca çok kötü yönetildi, sahipsiz kaldı. Biz bu zor günde çarıkları giyip yola çıktık. Şehrimizi 12 ilçesiyle Kahramanlık ruhuna yakışır bir şehir haline getirmek için gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışacağız.En kısa sürede şehrimizi sorun ve sıkıntılarından arındıracağız.”diye konuştu.

 ŞEHRİMİZİ BİR BÜTÜN OLARAK SARACAĞIZ

Bugüne kadar yerel yönetimin ilçelere yeteri kadar önem vermediğini söyleyen Ateş,”Mevcut yönetimler bugüne kadar ilçelerimize yeterince önem vermedi.Onları kendi sorunlarıyla yalnız bıraktı.Yollarını yapmadı. Hizmet götürmedi.En önemlisi benim insanım diyemedi, hatta dışladı.Allahın takdiriyle bizim başkanlığımız döneminde bu alışa gelmişlik aynı şekilde devam etmeyecek.Biz, kent merkezimizdeki kadar ilçelerde yaşayan insanlarımızın da yanında olacak, sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturacağız. Kahramanmaraş’ı ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle bir bütün olarak saracağız.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elbistan Belediye Başkan Adayı Doğan Soydan ise, “Elbistan’ımızın gelişmesi kalkınması konusunda var gücümüzle çalışacağız.Hak ettiği hizmeti Elbistan’ımıza biz sunacağız.Bunu tüm halkımızla birlikte yapacağız.”dedi.