Maraşta Haber
Maraşta Haber

Andırın Halkından Fatih Erkoç’a Sevgi Seli

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, doğası ve tarihi güzellikleriyle Kahramanmaraş’ın en özel yerleşim yerlerinden biri olan Andırın’da, ilçe sakinleriyle buluştu. Kahramanmaraş’ta 30 Mart’ın ardından büyük dönüşümü başlatmaya hazırlanan Erkoç, seçim çalışmalarına Andırın ilçesiyle devam etti. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte ilçeye çıkarma yapan Erkoç, Andırın halkının adeta sevgi seliyle karşılandı. […]

Andırın Halkından Fatih Erkoç’a Sevgi Seli

08 Şubat 2014 - 21:08A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, doğası ve tarihi güzellikleriyle Kahramanmaraş’ın en özel yerleşim yerlerinden biri olan Andırın’da, ilçe sakinleriyle buluştu.

Kahramanmaraş’ta 30 Mart’ın ardından büyük dönüşümü başlatmaya hazırlanan Erkoç, seçim çalışmalarına Andırın ilçesiyle devam etti. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte ilçeye çıkarma yapan Erkoç, Andırın halkının adeta sevgi seliyle karşılandı. İlçede yaptığı geziler esnasında vatandaştan büyük destek gören Erkoç, plan ve projeleriyle de Andırın halkının gönlüne girdi.

İlçe girişinde Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Andırın AK Parti İlçe Başkanı Şaban Avcı ve coşkulu bir vatandaş grubu tarafından karşılanan Erkoç’un ilk durağı seçim bürosu oldu.

Burada da Andırınlılar tarafından davul ve zurnalarla karşılanan Erkoç, seçim bürosunda toplanan vatandaşlara hitap etti. İlk olarak seçimlerin önemine değinen Erkoç, ülkedeki istikrarı bozmak isteyen kesimlerin süreci rayından çıkardığını söyledi.

3 copy

Türkiye’nin çok zor günlerden geçerek bu noktalara geldiğini işaret eden Erkoç, “AK Parti öncesindeki o karanlık günleri hatırlayan milletimiz, her şeyin farkında. Başbakanımıza ve istikrara karşı oynanan bu oyunları yine 30 Mart’ta millet bozacaktır” dedi.

AK Parti iktidarıyla ülke genelinde yapılan hizmetlerden Kahramanmaraş’ın da en verimli şekilde faydalandığını dile getiren Erkoç, “Başta eğitim, sağlık olmak üzere pek çok alanda büyük yatırımlara imza atıldı. Kayseri yolumuz bitiyor, Adana, Gaziantep ve Malatya yollarımız bitti. Kimsenin başlamaya cesaret edemediği Kadirli, Andırın, Göksun yolumuz vardı. İşte o yola da başlamak bize nasip oldu. İnşallah burası da en kısa zamanda biterek hizmete açılacak” diye konuştu.

Büyükşehirle birlikte hizmetlerin de büyüyeceğini kaydeden Erkoç, Andırın ve köylerinin de bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalanacağını belirtti. Andırınlıların artık bir değil 2 belediyeden aynı anda hizmet almaya başlayacağını vurgulayan Erkoç, şöyle devam etti:

1 copy

“İnşallah yeni sistemle birlikte hem ilçe belediye başkanımız hem de biz 30 Mart’ta bu göreve geldiğimizde kolları sıvayarak sizlere hizmet edeceğiz. Biz Andırın’ımızın doğa harikası bir yer olduğunu biliyoruz. Yeşille iç içi olan bu yöremiz daha da yaşanılabilir bir yer haline gelecek. Köy evleriyle, yaşlı dinlenme tesisleriyle, altyapı hizmetleriyle tüm köylerimizde sosyal yaşamı iyileştireceğiz. Merkez mahallelerimizde ne hizmet olacaksa köylerimizde de aynı hizmetler yapılacak. Zaten Andırın’da içme suyunda önemli mesafeler alındı, eksik kalanları da biz yapacağız. Bu şekilde de kırsal kesimi rahatlatacağız. Böylece göreceksiniz kısa bir süre sonra Andırın en güzide yerlerimizden birisi olacak.”

“ANDIRIN DOĞU AKDENİZ’İN YAYLASI OLACAK”

Andırın’ın tarihi ve doğal güzelliklerini turizme kazandırmak için projeler ürettiklerini kaydeden Erkoç, yeni dönemde bu bölgeye çok sayıda turist çekmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Erkoç, şöyle devam etti:

“Burası yeni dönemde turizm alanlarımızdan biri olacak. Bu şekilde hem Andırın’a hem de il ekonomimize önemli katkı sağlamayı planlıyoruz. Çünkü Allah buraları özel yaratmış. Suları, nehirleriyle, vadileriyle, sanki cennetten bir köşe. İnşallah tüm bu güzellikleri turizme açacağız. Yol ve altyapı ihtiyaçlarını biz yapacağız. İnsanlar buraya gelip haftalarla kalacak. İnşallah Andırın Doğu Akdeniz’in yaylası haline gelecek. Adana, Mersin, Osmaniye ve hatta Gaziantep’in yaylası haline gelecek. Zaten Osmaniye ve Adana’dan insanlar gelmekte ama bizim yapacağımız altyapı çalışmalarıyla gelen ve konaklayan insan sayısı artacak. Bunlar için gerekli altyapı çalışmalarını yapacağız.

“OMUZ OMUZA HİZMET”

Büyükşehirle birlikte Andırın’a 2 belediyenin birden hizmet etmeye başlayacağını söyleyen Erkoç, “Sizlerle birlikte omuz omuza verip çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Erkoç, sözlerini şöyle tamamladı:

6 copy

“Artık 2 belediye sizlere hizmet edecek. Sizlerin daha mutlu, daha huzurlu yaşayabilmesi için her an yanınızda olacağız. Bize nerede ne zaman ihtiyacınız olursa sizlerle birlikte olacağız. Çünkü sayın başbakan bu belediyeyi sizlere hizmet etsin diye kurdu. Bu belediye sizin belediyeniz. Bunun kaynakları sizin için ayrılmakta. Biz de bu kaynakları en ekonomik şekilde sizlerin yaşam kalitesini yükseltmek için en iyi şekilde değerlendireceğiz. Biz insanın eşref-i mahlukat olduğunu biliyoruz ve bunun gereğini yapacağız.”

Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan da, el birliği içerisinde ilçeye hizmet edeceklerini söyledi. Tezcan, “Biz bu güne kadar elimizden gelen gayreti gösterip, ilçemizin ulaşım, altyapı, yeşil alan gibi sorunlarını çözdük. Borçlarımızı ödedik. Şimdi önümüzde büyükşehir fırsatı var. İnşallah 30 Mart’ın ardından Fatih Başkanımızla el birliği içerisinde ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Metin Doğan’ın da eşlik ettiği Andırın programı, esnaf gezileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan istişare toplantılarıyla son buldu.

2 copy  4 copy 5 copy  7 copy 8 copy 9 copy 10 copy 11 copy 12 copy 13 copy 14 copy 15 copy 17 copy 18 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ