2013-2014 Okul Sporları kapsamında 21-25/Şubat 2014 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen yıldız kız Hentbol Türkiye Bölge şampiyonasına Kahramanmaraş’ın kahraman Altın Kızları damga vurdu. Oynamış oldukları tüm müsabakaları büyük bir üstünlük kurarak kazanan Altın Kızlar 08-11 Mart 2014 tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan yıldız kız Hentbol Türkiye yarı finallerinde Kahramanmaraş’ımızı temsil edeceklerdir.

Altın kızların ortak görüşü bugüne kadar Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil ettik ve bundan sonrada daha iyisini yapmak için daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bizlere her zaman destek veren Kahramanmaraş valiliğine, 12 Şubat kaymakamlığına, il milli eğitim müdürlüğüne ve 12 Şubat ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve Kahramanmaraş gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğüne teşekkür ederiz dediler.

Altınova şehit bayram demirci ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Ejder NACAROĞLU kazanılan bu başarının çok çalışarak kazanıldığını ve öğrencilerinin azim, gayret ve isteklerinin en üst düzeyde olduğunu ve hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Okul müdürü Veli TAHTA ise öğrencilerinin başarılarından gurur duyduklarının ve onlara başarıya giden yolda her zaman destek olacaklarını söyledi.

 Kahramanmaraş’ın Kahraman Altın Kızlarına bizlerde http://marastahaber.com/ olarak  başarılar dileriz.