Doğrusunu söylemek gerekirse, bu seçimin mahalli ve genel seçimlerden farklı olacağını düşünenlerden değildim. Baktım, saydığım seçimlerin de önüne geçti, adeta ülkenin başkanlık seçimini andıracak tonda, havada ve kıvamda geçmeye başlayınca, şimdi bütün millet Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimine odaklandı.

Evet, Pazar günü Türk halkı 12. Cumhurbaşkanını seçecek. Halk kendi iradesiyle götürüp oyunu canı istediği, hayranı olduğu, sempati duyduğu, kendine yakın bulduğu adaya oyunu teslim edecek. Kim olursa olsun, şimdiden ülkemiz için, şehrimiz için inşallah hayırlısı olur!

Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, muhalefetin adayı. Ancak adamcağızı yalnız bıraktılar. O da kendi ve kısık imkanları ile seçimi götürmeye çalışıyor. Son olarak Pazarcık Dilara Düğün salonunda sayın adaya destek amaçlı bölge toplantısı yapıldı da, Kahramanmaraş’tan bir MHP’li, bir CHP’li Allah’ın kulu yoktu. Milletvekili ve il başkanı hariç tabi. Destekmiş, güldürmeyin beni… Hakkında hayırlısı…

Lakin… AK Parti cenahı, tüm ülkede olduğu gibi, Kahramanmaraş’ta da bu işe yürekten sarıldı. Vefanın önemini bilen AK Partililer, ki Kahramanmaraş teşkilatından söz ediyorum, büyükşehir belediye başkanı ile, merkez ilçeyi saymıyorum, tüm ilçe teşkilat ve belediye başkanları ile, bu işe sıkı sarılmışlar, gönül vermişler.

Dün mesela…

Kent Meydanında, büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç’un önderliğinde, bu seçimin önemini anlatan biri konuşma yaptı, vatandaşları Cumhurbaşkanı adayı sayın R.Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet etti.

Şunu söyleyebilirim ez cümle, Allah için büyükşehir başta olmak üzere, merkez ilçeler, diğer ilçeler, il teşkilatı, ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları bu seçimi ciddiye aldılar, geceyi gündüze katıp, uykuları haram ederek pazarı beklemeye başladılar.
Şimdiden hayırlı olsun!

NOT: Bu akşam, saat 19.30’da, MHP lideri sayın Devlet Bahçeli Kahramanmaraş’ta olacak. Gidip izlenimlerimi size aktaracağım. Sayın Bahçeli, hoş geldiniz efendim!