Cumhurbaşkanlığı seçimine saatler kala AK Parti il teşkilatı seçim çalışmalarına hız verdi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti il Başkanı Metin Doğan, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti gençlik kolları Başkanı Kemal Çay ve kurmaylarıyla birlikte Azerbaycan Bulvarı ve Trabzon caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

 Ziyaret’te vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan il teşkilatı, esnafların sıkıntılarını dinleyerek sorunlar için çözüm sözü verdi.

Çalışkan vekil 10 Ağustos’u işaret etti

Esnaf ziyareti sırasında; “Halkımızın Başkanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan için teveccühünü görüyoruz. Yapılan oyunları milletimiz gördü ve bunları bir bir aştı.  Sağ sol birleşip çatı adayını çıkardılar ama milletimiz bu oyunu da 10 ağustos’ta bozacaktır.” Diyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ; “Biz şehrimizdeki aziz insanlardan beklentimiz son derece yüksek. İnsanlarımızın Başbakanımıza olan desteği bizi mutlu ediyor. Bizim ümidimiz ilk turda yüksek bir oy ile seçilmek. Bu iktidar 12 yıldır ne dediyse onu yaptı. Biz yapamayacağımız hiç bir şeye söz vermeyiz. Eğer bu ülkenin lideri bu şehre hızlı tren gelecekse olay bitmiştir dedi.”

Kahramanmaraş’tan % 80 bekliyoruz

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kahramanmaraş’tan % 80 oranında oy beklediklerini belirten AK parti il Başkanı AV. Metin Doğan; “ Tüm Kahramanmaraş’ı Cadde Cadde, mahalle mahalle, geziyoruz. Gezilerimizde halkımızdan büyük bir teveccühle karşılanıyoruz. Milletimizin AK kadrolara Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyorlar. Ben Kahramanmaraş’ta seçimlerin % 80’ler civarında olacağını düşünüyorum.” Dedi.

Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Türkiye geneli seçimlerin % 60’a yakın olacağını düşünüyorum.  Kahramanmaraş’ı seven bir Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımız var. Kahramanmaraş halkı da her zaman için bu sevginin karşılığını vermiştir. Türkiye 12 yılda çok büyük değişim yaşadı. Bizde şehir olarak değişimden istifade ettik. Şehrimizde her yönüyle eğitimin kalitesi arttı. Göksun yolumuzla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hızlı trenle ilgili çalışmalar devam ediyor. Geleceğin Türkiye’sinde şehrimiz büyük bir yıldız olacak. Ve ilk 10-15 il olma yolunda önemli yol kat edilecek. Ben Kahramanmaraşlı halkımıza bu zamana kadar desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın mutlaka Pazar günü sandığa gitmesini istiyoruz.”