Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Danışma Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Danışma Meclisi Şubat ayı toplantısı, parti binası toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Haziran seçimlerini hedef göstererek Kahramanmaraş’ın sandıkta rekor kıracağını ifade etti. Sandık görevlilerinden teşkilat yöneticilerine kadar tüm partililerin söz alıp fikir beyan edebildiği ilçe danışma toplantısı en verimli şekilde tamamlandı. Haziran seçimleri öncesi […]

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Danışma Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

15 Şubat 2015 - 12:42A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Danışma Meclisi Şubat ayı toplantısı, parti binası toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Haziran seçimlerini hedef göstererek Kahramanmaraş’ın sandıkta rekor kıracağını ifade etti.

Sandık görevlilerinden teşkilat yöneticilerine kadar tüm partililerin söz alıp fikir beyan edebildiği ilçe danışma toplantısı en verimli şekilde tamamlandı. Haziran seçimleri öncesi partinin hedefleri ve amaçlarının dile getirildiği Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, özelikle bu seçimlerde daha hassas davranarak Kahramanmaraş’ta rekorların kırılacağını belirtti.
Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana Kahramanmaraşlının gönlüne taht kurduğunu hatırlatan Dibgici, bu sevgiyi artırıcı hizmetlerin de Ak Parti Belediyeler tarafından yapıldığını kaydetti.
Bu hizmetleri ve Ak Parti’nin hedeflerini kapı kapı dolaşarak anlatacaklarını belirten Debgici, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Kongreler bir yenilenme süreciyi. Kahramanmaraş’ımızda  il kongremiz dahil, kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerimizde dahil hepsini tamamladık. Yeni seçilen kardeşlerimizle kaldığımız yerden devam ediyoruz.  Ak Partinin gücü teşkilatından ve halktan geliyor. Çünkü bizim temelimiz halkımız, onlara hizmetimiz. 14 Ağustos 2001’Den bu yana yaptığımız hizmetleri en güzel şekilde yapmaya devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Milletvekilliği aday adaylığı müracaatları başladı. 2011 seçimlerin 100’ün üzerinde arkadaşımız büyüğümüz Ak Parti’den aday adayı olmuştu. Bizlerin üzerine düşense herkese eşit bir mesafede olup onlarla beraber yürümek ve genel merkezimiz kimleri uygun görürse , listede kimler yer alırsa onlarla beraber Ak Parti’yi Kahramanmaraş’ta en üst seviyelere taşımak olacaktır. Hamdolsun bunu bugüne kadar gerçekleştirdik. Amacımız daha ileriye taşımak olacak. Bunda da hepimize çok önemli görevler düşüyor. Artık küçük hesapları bir kenara bırakacağız. Ufak tefek kırgınlıkları bir kenara bırakacağız. İl başkanlığımız koordinatörlüğünde 7 Haziran seçimlerine hep beraber hazırlanacağız. Bizler bugün itibari ile Dulkadiroğlu teşkilatları olarak mahalle yönetim kurullarında hiçbir eksiğimiz bulunmamakta. Her zaman söylediğimiz bu pazar seçim olsa bizler hazırız diyorduk ve nitekim yarın(geçtiğimiz gün) pazar olsa dahi, yarında biz seçime hazırız. Amacımız ülkemize, şehrimize ve ilçemize hizmet etmek. Bu vesileyle değerli Belediye başkanımız çok güzel hizmetler yapıyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız çok güzel hizmetler yapıyor. Projeler artık yapım ve ihale aşamalarına geldi. İnşallah şehrimiz yakın zamanda şantiye görünümüne kavuşacak.”

DULKADİROĞLU İLÇESİ SON İKİ SEÇİMDEN DE BİRİNCİ ÇIKTI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin oy potansiyelini hatırlatarak Ak Parti’nin bölgeden hep birinci çıktığına işaret etti. Haziran seçimlerinde de aynı tablonun oluşacağına inandığını dile getiren Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Kongre sürecinde partimiz birlik ve bütünlüğünü muhafaza ederek istişarelerle daha farklı organizasyonlar yapacak arkadaşlarımızı teşkilatlarımıza kazandırarak güçlü bir şekilde çıkmıştır. Artık önümüzde bir seçim var ve seçim süreci başladı. Bu seçimlerde Kahramanmaraş’ımız her zaman iddialı olmuştur. Son iki seçimde de Dulkadiroğlu ilçemiz hep birinci olarak çıkmıştır. İnşallah bu milletvekilliği seçiminde de en yüksek rakamı Dulkadiroğlu ilçemizden beklenmektedir. En yüksek oy potansiyelinin olmaması için hiçbir sebebin olmadığına inanıyoruz. Bunu teşkilatlarımızdaki tecrübeye göre söylüyorum. Hepsinin ötesinde yeni bir yönetim yapısıyla bir yıldır ilçemiz yönetilmekte. Artık Dulkadiroğlu ilçemizle sorumlu bulunan bir Dulkadiroğlu Belediyemiz var. Bizde on aydır arkadaşlar seçim sürecinde vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz seçim taahhütlerimizi yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz imkanlarımız ortada. Buna rağmen biz bu işi inşallah çok iyi bir şekilde yapacağız, yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte milletvekili adaylarımız belli olacak ve bu milletvekili adaylarımızı en rahat bir şeklide inşallah Dulkadiroğlu ilçemizin mahallelerinde gezdireceğiz. Bununla ilgili on aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz telaşımız var. Biz seçim sürecinde mahallelerimizi, köylerimizi rahat bir şekilde gezdirdiğimizde yaklaşık on üç, on dört aylık bir Belediye Başkanı olacağız. Bizim yüz bir tane mahallemiz var. inşallah bu seçim sürecinde mahallelerimizi gezerken bu yüz bir mahallemizden muhakkak Dulkadiroğlu Belediyemizin yapmış olduğu icraatlar olacak. Biz şuanda özellikle kırsal alanları ve mahallelerimizi gözümüze kestirdik. Hedefimiz seçim sürecinde gezerken alt yapı ile ilgili sorunların yüzde doksanını çözmek. Kilit parke ile alakalı şuanda 400 bin metrekareye yaklaştık. 100 bin metre kare de eski ihaleden döşeyeceğimiz kilit parke var, 500 bin metrekarede sözleşmesini daha yeni imzaladığımız günlü yani doksan gün içerisinde bunu bitirecekler. Seçimden önce bu 500 bin metrekarede döşenmiş olacak. Yaklaşık 1 milyon metrekareye ulaştığımızda bizim bölgemizdeki işin yaklaşık yüzde doksanı bitmiş olacak. Yani kırsal alanlarımızda, köylerimizde kimsenin ayağı çamura değmeyecek.”

BAŞBAKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ’TAN ADAY OLUR

Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sözlerini hatırlatarak, “Konya’yı oy oranında geçtiğimiz takdirde Başbakanımız Kahramanmaraş’tan aday olur” dedi.
Kahramanmaraş için bu gelişmenin son derece önemli olduğunu ifade eden Doğan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Kahramanmaraş sanayisiyle, ticari hacmiyle, ihracatıyla ve birçok özellikleri ile Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden birisidir. Ak Parti ile başlayan Yeni Türkiye’nin inşasında da Kahramanmaraş her zaman öncü rol oynamıştır. Yapılan seçimlerin tamamında Kahramanmaraş’ımızı ilk üçte görüyoruz. İnşallah bu seferde 7 Haziran’da Kahramanmaraş’ı birinci yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Dulkadiroğlu ilçemiz hem ilçe hüviyetini kazandıktan sonra yapılan her iki seçimde hem de daha önceki seçimlerde o mahallelerde çıkan oylara baktığımızda Ak Parti’nin oylarının en yüksek olduğu bir ilçe. Hem bu potansiyeli korumak, hem de bunu artırmak için en fazla burada bulunan kardeşlerimize iş düşüyor.  Biz 7 Haziran seçimlerini yeni Anayasanın temeli olarak görüyoruz. Bu seçimlerde alacağımız güçle yeni Anayasayı yapmanın alt yapısı oluşmuş olacak. Eğer biz 300 elli milletvekili sayısına ulaşamazsak parlamentoda yeni anayasayı yapma ile ilgili de ideallerimiz bir başka bahara kalmış olacak. Eğer Türkiye’de 300 elli milletvekiline ulaşmak istiyorsak Kahramanmaraş’ta mutlaka 7. milletvekilliğini çıkarmak zorundayız. Eğer Kahramanmaraş altıda sayarsa biliniz ki Türkiye’deki milletvekili sayısı da 300 otuzlarda olacak. Öyleyse bu seçimlerde çok daha büyük sorumluluklarla çok daha büyük özveri ile çalışmamız lazım. Bununla ilgili Kahramanmaraş’ın seçmen haritasını çıkaracağız. Bizim oy almamız gereken CHP ve MHP seçmeninin nerelerde yoğunlaştığını tespit edeceğiz. Bu tespitlerden sonra buralara ulaşacağız, bu seçmenleri tek tek ziyaret edeceğiz. Ev ziyaretleri ve işyeri ziyaretleri yapacağız. Bu kişilerin bu seçimlerde partimize oy vermeleri yönünde yoğun bir çabanın içerisinde olacağız.”
HEDEFLER İÇİN BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

Haziran seçimlerinin önemine değinen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ise şunları söyledi:

“Sahada bir tek Ak Parti var. İl yönetim kurulu toplantılarıyla, ilçe yönetim kurulu toplantılarıyla, kadın kolları ve gençlik kollarıyla, danışma meclisleriyle Türkiye’nin her yerinde sahada Ak Parti dışında bir parti yok. Kahramanmaraş’ta bunu net olarak görebiliyoruz. Bu toplantılarımız toplumu sürekli dinamik tutuyor. Ak Parti kurulduğu günden itibaren teşkilatlarımızın çabalarıyla üç genel seçim, üç yerel seçim, iki de referandumdan başarıyla çıktı. En son Cumhurbaşkanlığı seçimiyle de tek turda kazanarak, her dönem problem olan cumhurbaşkanlığı seçimini tereyağından kıl çeker gibi başardık. Ak Parti göreve geldiği günden beri hem partiyi yönetmekte hem de devleti en iyi şekilde yönetmekte. Hem de dış siyasette istikrarlı bir tavrı var ve buda en iyi şekilde devam etmekte.”

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe danışma meclisi toplantısında, Ak Parti Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ve Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Çakar’da konuşma yaptı.

Programın sonunda Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Kurucu Başkanı Ebru Sarı’ya, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ