Maraşta Haber
Maraşta Haber

AK Parti Afşin Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, ilçelerdeki seçim bürosu açılışlarını Afşin’le sürdürdü. Afşin halkı, açılışın gerçekleştirildiği seçim bürosu önünü miting meydanına dönüştürerek, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç’a ve adaşı olan Afşin adayı Güven’e tam destek verdi.  Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve Milletvekili Nevzat Pakdil, Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ve İl Başkanı Metin Doğan’ın da katıldığı […]

AK Parti Afşin Seçim Bürosu Açıldı

16 Şubat 2014 - 20:14A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, ilçelerdeki seçim bürosu açılışlarını Afşin’le sürdürdü. Afşin halkı, açılışın gerçekleştirildiği seçim bürosu önünü miting meydanına dönüştürerek, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç’a ve adaşı olan Afşin adayı Güven’e tam destek verdi.

 Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve Milletvekili Nevzat Pakdil, Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ve İl Başkanı Metin Doğan’ın da katıldığı törende, seçim bürosunun açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirilirken, ortaya çıkan tablo 30 Mart öncesinde ilk zafer olarak yorumlandı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Afşinlilerin sevgi gösterileriyle vatandaşların huzuruna çıkarak, gösterilen ilgiye teşekkür etti. 30 Mart’ın hem Kahramanmaraş hem de Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Erkoç, 30 Mart’ta zafere olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Eshab-ı Kehf’in manevi zenginliklerini bünyesinde taşıyan Afşin’in 30 Mart’tan itibaren daha da büyüyüp gelişeceğini dile getiren Erkoç, aydınlık yarınlara yapılan kutsal yürüyüşte Afşin halkının desteklerini hissetmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Eski Türkiye hayalleri kuranlara, sandıkta cevap verilmesini isteyen Erkoç, şöyle konuştu:

“Eski Türkiye’ye dönmek isteyenler var. Güçlü Türkiye’yi hazmedemeyenler var. Büyük Türkiye’yi, lider Türkiye’yi kabullenmeyenler var.  Hatırlayın kendi parası kendi ülkesinde geçmeyen, kardeşin kardeşe dövizle borç verdiği bir ülke vardı. Vatandaşlardan toplanan vergilerin yüzde 85’i faize gidiyordu. IMF kapılarında dilenen bir Türkiye vardı. Bu toplum gerekeni yaptı ve Ak Partiyi iktidar yaptı. Ak kadrolar vatandaşın verdiği vekaleti namus bildi. Türkiye’yi dev projelerle buluşturdu, Kahramanmaraş’ımızı dev projelerle buluşturdu. Artık güçlü Türkiye var. Artık helikopter yapan, tank yapan güçlü Türkiye var. İnşallah biz de yeni dönemde Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Adaşım olan Afşin belediye başkanımızla birlikte birçok projeye imza atacağız. Ulaşımda, kentsel dönüşümde, turizmde hem Kahramanmaraş’ı hem de Afşin’i hak ettiği dev projelerle buluşturacağız.”

Törenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ise iktidarları döneminde Afşin’e yapılan yatırımları anlattı. Kimsenin zorla partiye getirilmediğini belirten Kaynak AK Parti’nin gönüllülerin partisi olduğunu söyledi.

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan da partisinden 30 Mart seçimlerinde aday gösterilen Fatih Mehmet Güven’e borçsuz, sorunsuz bir belediye bıraktığını belirtti. 5 yıllık başkanlığını değerlendiren Fazlı Aydoğan özellikle Eshab-ı Kehf’in tanıtımı noktasında belediye olarak çok çalıştıklarını ifade etti. Vatandaşlardan helallik isteyen Aydoğan, yerine aday gösterilen Fatih Güven’le Afşin Belediyesinin emin ellerde olacağını vurguladı.

Başkan Adayı Güven ise açılışa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afşin’e hizmet için yola çıktığını kaydetti. Güven, şöyle konuştu:

“Afşin’in yiğit insanları burada gördüğüm kalabalık beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Allah razı olsun hepinizden. Becerikli ve dürüst yönetim bizim işimiz. Artık bu işin sonuna geldik. Siz hazırsanız bende hazırım. Bildiğiniz gibi 30 Mart milli iradeye sahip çıkma davası, demokrasiye sahip çıkma davası. Aziz hemşerilerim birileri konuşacak biz hizmet yapacağız ve Afşin’i 2023’e hazırlayacağız. Ben 30 Mart yerel seçimlerini tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Törende konuşan Milletvekili Nevzat Pakdil ise, “Arkamızda milletimizin gücü var. Diklenmedik ama dik durduk. Geçmişte bu millet hep kendisini sevenleri iktidara getirdi. Rahmetli Menderes’i, Özal’ı getirdi. O kıymetli insan Adnan Menderes’i idam ettiler. Milletim bunları unutmadı. Bugün kurulmak istenen kumpaslar, yapılan hilelerin hepsi boşa çıkacaktır. Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. İnşallah bu bayrağı en yukarılara çekeceğiz” diye konuştu.

Afşinlilerin büyük katılım gösterdiği ve mitinge dönüşen seçim bürosu, yapılan dualar eşliğinde açıldı.

AW009128 AW009128 AW009128 AW009128 IMG_9511

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ