Kahramanmaraş Onikişubat Cumhuriyet mahallesinde bulunan  Ahmet Bayazıt İlkokulunda öğrenci velileriyle toplantı gerçekleştirildi.

Ahmet Bayazıt İlkokulu 31 Ekim Cuma günü akşamı saat: 18.00’de 2014-2015 1.dönem sınıf veli toplantısını okulun salonunda yaptı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İsmail Yaray, eğitim ve öğretim alanında yapmak istediklerini anlatarak velilerden gerek öğretmenlerden akademik ve sosyal anlamda başarıların devamını beklediğini vurguladı ve katılımlarından dolayı velilere teşekkür etti. Toplantıya velilerden yoğun katılımın olduğu gözlemlendi.

Okul Müdür Yardımcısı İsmail Kazancı 2013-2014 eğitim-öğretim yılındaokulda yapılan çalışmaları maddeler halinde sıraladı ve ardından öğrenci başarısı için izlenmesi gereken yolları velilere anlattı.

Daha sonra okul aile birliği seçimine geçildi. 2014-2015 eğitim dönemi Okul aile birliği seçimine geçilerek yeni yönetim oluşturuldu. Okul aile birliği seçiminin tamamlanmasından sonra veliler öğretmenlerle birlikte öğrencileri hakkında bilgi almak için sınıflara alındı.

Veliler öğretmenlerle görüşerek çocukları hakkında gerekli bilgi sahibi oldular, toplantı 2 saat sürdü.