Maraşta Haber
Maraşta Haber

Göksun Kararını Verdi

AK Parti Göksun İlçe Seçim Bürosu, bugün düzenlenen coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Binlerce kişinin katıldığı törende seçim bürosunun açılış kurdelesini Sağlam, Pakdil, Erkoç ve Aydın kesti.     Büyükşehir Adayı Erkoç ve Göksun Adayı Aydın’ı kilometrelerce uzunluktaki araç konvoyuyla karşılayan Göksun halkının 30 Mart öncesinde ortaya koyduğu manzara, AK Parti zaferinin habercisi oldu.   […]

Göksun Kararını Verdi

17 Şubat 2014 - 19:26A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Göksun İlçe Seçim Bürosu, bugün düzenlenen coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Binlerce kişinin katıldığı törende seçim bürosunun açılış kurdelesini Sağlam, Pakdil, Erkoç ve Aydın kesti.

 

 

Büyükşehir Adayı Erkoç ve Göksun Adayı Aydın’ı kilometrelerce uzunluktaki araç konvoyuyla karşılayan Göksun halkının 30 Mart öncesinde ortaya koyduğu manzara, AK Parti zaferinin habercisi oldu.

 

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, büyükşehirle birlikte tüm ilçelerde zafer parolasıyla hazırlandığı 30 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim bürosu açılışlarını Göksun’da devam ettirdi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ile Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil’in katıldığı tören miting havasında geçti.

 

Sabah saatlerinde ilçeye ulaşan Erkoç, Sağlam ve Pakdil’i karşılayan Göksunlular yaklaşık bin aracın katıldığı kilometrelerce uzunluktaki konvoy oluştur. Seçim otobüsüne binen Erkoç ve Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, vatandaşları selamlayarak yaptıkları ilçe turunun ardından seçim bürosu önüne geldi.

 

Alanda toplanan, genci yaşlısı, kadını erkeğiyle binlerce vatandaşla buluşan AK Kadrolar, hazırlanan platform üzerinden Göksunlulara seslendi. Törende konuşan Erkoç, 30 Mart’la birlikte yeni bir dönemin startını verdiklerini söyledi. Büyükşehirle birlikte Kahramanmaraş’ın tüm ilçeleriyle bütünleştiğini ifade eden Erkoç, “Vakit, 12 Şubat ruhuyla birlik olma ve kenetlenme vaktidir” dedi.

 

30 Mart’ın Türk siyasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu dile getiren Erkoç, Başbakan Erdoğan’ın “İstiklal Seçimleri” sözlerini hatırlatıp, vatandaşlardan ülke istikrarı ve aydınlık yarınlar için AK Parti’ye destek istedi. Erkoç, “Güçlü ve büyük Türkiye’yi istemeyenler, eski Türkiye arzusundakiler ülkenin istikrarına kast ettiler. 30 Mart vesilesiyle de hükümeti tökezletip ülkeyi yakmaya çalıştılar. Bakın hangimiz 3 Kasım öncesindeki Türkiye’yi istiyoruz? Hatırlayın kendi paramız ülkemizde geçmez olmuştu. Ülkemizin vergilerin yüzde 87’si faize gitmekteydi. IMF kapısında dilenciye dönmüştük. Ama şimdi paramız dünyanın dört bir yanında geçmekte, faiz düzeni tersine döndü. IMF kapısında borç almak istediğimiz paralarla bu gün tüneller ve dev hastaneler yapmaktayız. Bunun en güzel örneği Göksun tünelleri. İşte bu nedenlerle bir kez daha AK kadroları iş başına getireceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

 

“Biz hayal olan işleri gerçek yapmak üzere yola çıktık” diyen Erkoç, tüm çalışmaların el birliğiyle, omuz omuza verilerek yapılacağını söyledi. Erkoç, şöyle devam etti:

 

“Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Göksun’u Türkiye’mizin en yaşanılabilir beldelerinden biri haline getireceğiz. Biz sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Amacımız bu aziz millete hizmet etmek, layık olmak. Allah’ın rızasını kazanmak. Başka bir gaye ve amacımız yok. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Göksun ve tüm ilçelerimizle beraber olacağız. Maraş’ın kurtuluşunda olduğu gibi yani 12 Şubat ruhuyla omuz omuza verecek ve güç birliği oluşturacağız. Çünkü bu bu yeni sistemde güç birliği var. Bunu başardığımızda göreceksiniz 5 yılda çok büyük değişiklikler olacak. Daha çok proje olacak, daha çok yatırım olacak, daha çok iş olacak. Bakanımızla, parlamenterler birliği başkanımızla, grup başkanvekilimizle, tüm milletvekillerimizle omuz omuza vererek onların da tecrübesinden yararlanarak geleceğin Göksun’unu, Kahramanmaraş’ını inşa edeceğiz. Sizlerin desteğiyle 30 Mart’ta büyük bir dönüşüm başlayacak. Vereceğiniz her oy Göksun’a daha çok kaynak demek. Çünkü bir oy istikrarın sağlanması, dövizin ve faizin aşağı düşmesi demek. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum.”

 

Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın ise projelerini anlatıp daha yaşanılabilir bir Göksun oluşturmak için gayret edeceklerini belirtti. Aydın, “Gençler için içinde yüzme havuzları olan spor salonları inşa edeceğiz. Hanım kardeşlerimizin sosyal alanda kendilerini göstermeleri ve el emeği göz nuru ürünlerini pazarlayacakları, alanlar oluşturacağız. Engellilere engelsiz bir hayat sunacağız. Bizim olmazsa olmazlarımızdan olan Tufanbeyli yolunu, 12 kilometre kısaltarak oradaki 2 bin kişiyi ekonomik anlamda buraya transfer edeceğiz. Akarsularımızı aynı 20 yıl önceki gibi berraklığa kavuşturup, etraflarını rekreasyon alanları yaparak sizlerin hizmetine sunacağız. Çünkü biz bu yola çıkarken beylik için efendilik için çıkmadık. Biz size hizmetkarlığa talip olduk” ifadelerini kullandı.

 

–          NEVZAT PAKDİL:

 

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil de 11 yıldır vatandaşa hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduğunu kaydetti. Bu yolda kendilerini yalnız bırakmayan Göksunlulara teşekkür eden Pakdil, şöyle konuştu:

 

“Biz bu yola bir olalım, iri olalım, diri olalım diye çıktık. Türkiye Cumhuriyeti’nin milletler cemiyetinde en ön safta olması için mücadele ettik. Genel Başkanımızın, Başbakanımızın önderliğinde bu kutlu yolun mutlu yolcuları olarak hep hizmetin peşinde olduk. Çok şeyleri gerçekleştirdik. Bu gün birileri ülkeye karanlıklar göndermek, ülkeyi ümitsizliğe sevk etmek istiyorlar. Akif’in dediği gibi ‘Yeis öyle bir bataktır ki düşersen boğulursun. Azmine sarıl sımsıkı, bak ne olursun!’ Yani birileri ülke için ümitsizlik, karamsarlık aşılamak istiyor. Biz ise bu millete hizmet etmek, ümit aşılamak istiyoruz. Bu milleti yeniden bir medeniyet inşa etmesi için ayağa kaldırmak istiyoruz. Biz bir davanın insanlarıyız. Bu yolda her şeyimizi feda etmeye hazırız. Bu davanın neferleriyiz. Ne görev verilirse verilsin, bu davanın neferi olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü bizler nefsinin peşinde olan insanlar değiliz. Nefislerimiz ayaklarımızın altındadır ve davamız başımızın üstündedir.”

 

–          PROF. DR. MEHMET SAĞLAM:

 

Törenin kapanış konuşmasını yapan Prof. Dr. Mehmet Sağlam ise birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. El ele vererek seçimlerden zaferle çıkılması gerektiğini işaret eden Sağlam, şunları kaydetti:

 

“Önemli olan gönül verdiğiniz bu partinin, gönül verdiğiniz başbakanın 11 yılda oluşturduğu Türkiye’nin daha ileriye gitmesi için ne lazımsa yapmalıyız. Bakın ülkemiz 11 yıl öncesinin Türkiye’si değil. Milli geliri 3 kart arttı, kişi başına düşen gelir 3,5 kat arttı. 11 yıl önceye göre 3 kat daha zenginiz. Bunu yollarla okullarla, havaalanlarıyla görmeniz mümkün. Her şeyden evvel Göksun yolunu görüyorsunuz. Şimdi bütün köylerimiz, ilçelerimiz Maraş içerisinde bir bütün oldu. Seçeceğimiz büyükşehir belediye başkanı köyüyle ilçesiyle bütün Maraş’ın, bir milyon 60 bin nüfusun belediye başkanı olacak. Göksun belediye başkanı tüm ilçenin, beldelerin ve köylerin belediye başkanı olacak. bu nedenle onlara gereken her türlü desteği vermelisiniz.”

 

Konuşmaların ardından Sağlam, Pakdil, Erkoç ve Aydın ile AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Polat, ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

 

 

 

 

6 7 8 11 16 18 19

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ