Öğretmen yetiştirmek amacıyla açılan, Kahramanmaraş Öğretmen Okulu ve 2 Yıllık Kahramanmaraş Eğitim Enstitüsü Mezunları aradan geçen 38 yıldan sonra Kahramanmaraş’ta bir araya gelerek hasret giderdiler.

Ağırlıklı olarak 1975 yılı mezunları olmak üzere, (daha öncesi ve sonrası mezunları) Öğretmen Şule Sezek’in düzenlediği bir organizasyonla değişik illerden hareket ederek 38-40 yıllık dostluğu tazelemek ve geçmişi yeniden yaşamak için Kahramanmaraş’ta bir araya geldiler.

Yıllar sonra bir araya gelmenin, okul yıllarında ki duyguların yaşanması ve mezunların yaşadıkları buluşma heyecanı  o yıllarda ki öğretmenleri  Ahmet İspiroğlu ile bir araya gelme görülmeye değerdi.

Öğretmen Okulu ve 2 Yıllık Kahramanmaraş Eğitim Enstitüsü Mezunları eğitim gördükleri okulu, yıllar sonra gelişmiş ve farklı buldukları Kahramanmaraş’ın mekanlarını gezip bol bol fotoğraf çektirdiler, geçmişle ilgili anılarını tazeleyerek  gezilerini daha anlamlaştırmaya çalıştılar.

Bir araya gelmekle büyük mutluluk yaşayan mezunlar, ileri bir tarihte tekrar buluşma kararı alarak Kahramanmaraş’tan ayrıldılar.

Kahramanmaraş buluşmasına katılan eğitimcilerin isim listesi:

Şule Sezek,Halide Çölgeçen,Şevkat Özdemir Ünal,Fatma Kart Çorum,Nilüfer Osmay Şahin,Türkan Yazagan,Ümit Göer Beyhan,Zeynep Durmuşoğlu Özçelik,Mediha Yılmaz Soylu,Gürtan Tokgöz Karakurt,Zekiye Asalngiray,Nurhan Erdem,Aysel Doğan Saplık,Ferdane Atay Karakaş,Seyde Arı Sarıçalık,Nevriye Sönmez,Şayeste Koçoğlu,Fatma Alp Sarı,Hatice Yerebakan,,Ayten Döven,Şükran Erten Öktem,Nesrin Şevk.,Fatma Ovacıllı,Emine Sar İlter,Ziynet Yımaz,Teslime Boz Ünal,Yasemin Akça,Ayşenur Hevacıoğlu,Aynur Okur Kepez,Hayriye İbiş Helvacı,Dürdane Yücesoy Özkan,,Fezime Tülü Dursun,Mehmet Türkay Sağocak,Cengiz Karakurt,Zafer Palavan, Nurten Peker Palavan,Zeki Karakız,Leman Güven Karabulut.Gülsen Cengizay,Semahat Batak Karabel,