Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mükrime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi idareci ve öğretmenleri 24 Kasım öğretmenler günü coşkusunu birlikte yaşadılar.

Türk öğretmeninin toplumdaki önemini ve değerini belirtmek, öğretmenler ve öğrenciler arasında sevgi saygı ve dayanışma bağlarını güçlendirmek, emekli öğretmenleri saygıyla anmak, öğretmenlik mesleğine yeni atılan öğretmenlerde mesleklerinin yüceliğinin bilincini uyandırmak amacıyla

Büyük Önder Atatürk’ün millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul ettikleri 24 Kasım, 1981‘den bu yana okullarımızda kutlanan Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mükrime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi idareci ve öğretmenleri aileleriyle birlikte canlı müzik eşliğinde akşam yemeğinde bir araya gelerek günün coşkusunu farklı bir şekilde yaşadılar.

Birlik ve beraberliğin sergilendiği etkinlikte konuşan Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Beşir Özkurt programın hazırlanmasında emeği geçenlere, destek verenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen’de yaptığı konuşmada anekdot eşliğinde öğretmenlik mesleğinin kutsal ve sabır mesleği olduğunu anlattı.

Yemekten sonra katılımcılara kura ile günün anısına değişik hediyeler verildi. Türk sanat müziği ile güzel ve anlamlı bir program gerçekleştirildi.