Galatasaray Futbol Okulları bünyesinde kurulan 1905 Kahraman Sarayspor Futbol Kulübü Kahramanmaraş’ta başlayacak olan Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek.

Galatasaray Futbol Okulları Kahramanmaraş Koordinatörü aynı zamanda 1905 Kahraman Sarayspor Kulüp Başkanı Yahya Canlı, yeni kurulmuş bir spor kulübü olmalarına rağmen bu yıl U11, U13, U14  U15, U16 U17 U19 ve Amatör  Liglerine katılacaklarını belirtti.

5 ay süre zarfında 180 öğrencisiyle birlikte büyük ilerleme kaydettiklerini kaydeden  Başkan Canlı, “Biz 1905 Kahraman Sarayspor  olarak Türk futboluna futbolcu yetiştirmeyi hedef edindik, yıllarca Kahramanmaraş’tan futbolcu yetişmiyor imajına biz son vermek istiyoruz. Şu anda Kulübümüze kayıtlı 180 öğrencimiz var, Bu  öğrencilerimiz çok kabiliyetli gelecek vaat eden yetenekler, bu yetenekli futbolcularımızı başta Galatasaray, Kahramanmaraşspor ve diğer tüm profesyonel takımlarımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda bu futbolcuların  maç tecrübesi de kazanması bakımından Kahramanmaraş’ta hemen, hemen tüm futbol kategorilerdeki liglere katılma kararı aldık. İnşallah lig maçlarında seyir zevki, heyecanlı, güzel futbol oynayan takımlar yaratırız” dedi.

Şu anda geçici yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Başkan Canlı, önümüzdeki günlerde 1. Olağan kongrelerini yapacaklarını söyledi.

Canlı ayrıca, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu’na kayıtların devam ettiğini de belirtti.