Yusuf Kahraman 8. Sınıf Ortak Sınavları Ziyaret Etti

Yusuf Kahraman 8. Sınıf Ortak Sınavları Ziyaret Etti
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, il genelinde 8.sınıflar düzeyinde yapılması planlanan ortak sınavların ilk günü münasebetiyle Kahramanmaraş Ortaokulu ile Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, il genelinde 8.sınıflar düzeyinde yapılması planlanan ortak sınavların ilk günü münasebetiyle Kahramanmaraş Ortaokulu ile Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

5-7 Nisan 2022 tarihleri arasında  8 .sınıf il geneli ortak sınavlar 316 okuldu , 23.435 öğrencinin katılımıyla başladı. Ortak sınavların ilki bugün yapılan Türkçe ve Yabancı Dil (İngilizce) dersi sınavları ile gerçekleşti. Öğrenciler 2.gün Matematik - Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi , 3.gün Fen Bilimleri - İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden sınavlara girecekler.

ZİYARETLE İLGİLİ FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, beraberindeki Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, Ölçme Değerlendirme Merkezi Sorumlusu İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk ile Kahramanmaraş Ortaokulu ve Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin sınav heyecanına ortak oldu.

Öğrencilere başarılar dileyen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, okul öğretmenleri ile de bir araya gelerek ziyaretini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.