Yıldırım Bayazıt İlkokulu Anasınıfı B şubesinden Muhteşem bir etkinlik

Yıldırım Bayazıt İlkokulu Anasınıfı B şubesinden Muhteşem bir etkinlik
Onikişubat ilçesi Yıldırım Bayazıt İlkokulu Anasınıfı B şubesi Çalışkan Arılar, öğretmenleri Vahide EVLİCE 'nin hazırlamış olduğu mükemmel bir mezuniyet töreni ile hayatlarının ilkini yaşadılar.Okul Müdürü Habib...

Onikişubat ilçesi Yıldırım Bayazıt İlkokulu Anasınıfı B şubesi Çalışkan Arılar, öğretmenleri Vahide EVLİCE 'nin hazırlamış olduğu mükemmel bir mezuniyet töreni ile hayatlarının ilkini yaşadılar.

Okul Müdürü Habib BABAOĞLAN ın açılış konuşması ile başlayan mezuniyet töreni; Mezuniyet Belgeleri, Mezuniyet Madalyaları verilmesi ve Mezuniyet fotoğrafı çekimleri ile devam etti.

Okul Müdürü Habib BABAOĞLAN konuşmasında öğrencilerine uzun bir eğitim öğretim hayatınız olacak. İlk basamak anasınıfı ve öğretmenimiz Vahide EVLİCE ile karşılaşmanız sizin için büyük bir şanstır. Eğitim öğretim hayatınızda başarılar diler, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam sürmenizi temenni ederim. Öğretmenimiz Vahide EVLİCE ye teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Dedi. Sınıf Temsilcisi Meryem Erdemir e teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerin mutluluğu ve velilerin gururu gözlerinden okunan mezuniyet töreni fotoğraf çekimi ve minik Çalışkan Arıların kep atmaları ile sona erdi. Bizde Çalışkan Arılara eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.