Yerli Malı Haftası Ahmet Bayazıt Anaokulunda Kutlandı

Yerli Malı Haftası Ahmet Bayazıt Anaokulunda Kutlandı
12-18 Aralık tarihleri arasında kutlananan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Onikişubat Ahmet Bayazıt  Anaokulu sabahçı grup tarafından kutlandı.Yerli malının önemini, yerli üretimin ülke ekonomisine katkılarını...

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlananan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Onikişubat Ahmet Bayazıt  Anaokulu sabahçı grup tarafından kutlandı.

Yerli malının önemini, yerli üretimin ülke ekonomisine katkılarını anlattıldığı minik öğrencilerin etkinliğinde tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin sağlanmasına vurgu yapıldı. Anaokulunda öğretmenler çocukların yaş seviyelerine uygun bir şekilde yerli malının önemini anlattılar.

ETKİNLİĞE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Öğrenci velilerince tamamı yerli malından hazırlanmış olduğu  yiyecekler, yerli malından oluşan mutfak ve diğer ev gereçleri sergilendi. Daha sonra öğrencilere müzikler çalarak onların eğlenmeleri sağlandı ve son olarak yerli yiyecekler ikaram edildi.

Etkinliğe Ahmet Bayazıt İlkokul Müdürü Mehmet Sarı, Anaokulundan sorumlu müdür yardımcısı Mesut Aksu ve sabahçı grup öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.