Her hafta bir etkinlik sloganı ile eğitim-öğretime başlayan TOKİ Kazımkarabekir MTAL bu hafta son derece önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Gerekli görüşmelerden sonra İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Sıddık Şirikçi, EBA  il koordinatörü Bülent Eshabil Bilir , eğitim uzmanları Dilek Konuş, Ali Bilal , İsmail Tolu ve diğer eğitim uzmanlarının katılımı ile bütün öğrencilere ve öğretmenlere uygulamalı olarak EBA’nın tanıtımı, içeriği ve kullanımı ile ilgili yedi oturum yapıldı. Seminere katılan öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu ise şunları söyledi:

Son derece önemli ve faydalı bir etkinlik daha gerçekleştirmenin büyük mutluluğu içeresindeyim. Yedi oturum ve bütün öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşen EBA semineri için başta il milli eğitim müdür yardımcımız Sıddık Şirikçi bey ve il koordinatörü Bülent bey olmak üzere tüm eğitim uzmanı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum .Elbette verilen emek boşa çıkmayacaktır. Her türlü ve son model teknoloji ile donatılmış okulumuzda amacımız öğrenci ve öğretmenlerimizin EBA yı kullanma oranının yüzde doksanlara ve hatta yüzde yüzlere ulaşmasıdır. Bunu da kısa zamanda başaracağımıza inanıyorum. Okulumuz bundan böylede her alanda farkını ortaya koyacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.