Maraşta Haber
Maraşta Haber

TEÇ-SEN ‘ den İftar Programı

Kısa adı TEÇ-SEN olan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Kahramanmaraş Şubesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Hanefi Çakallıoğlu Öğretmenevinde üyelerine iftar programı yaptı. İftar yemeğinden sonra Kur’an-ı Kerim okundu, dua edip geçmişlerin ruhuna fatiha gönderildi. İftara katılan Kahramanmaraş il Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt iftarla ilgili şu ifadelere yer verdi.  “Millî Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımızla bugün iftarda […]

TEÇ-SEN ‘ den İftar Programı

19 Haziran 2017 - 23:47A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kısa adı TEÇ-SEN olan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Kahramanmaraş Şubesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Hanefi Çakallıoğlu Öğretmenevinde üyelerine iftar programı yaptı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İftar yemeğinden sonra Kur’an-ı Kerim okundu, dua edip geçmişlerin ruhuna fatiha gönderildi. İftara katılan Kahramanmaraş il Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt iftarla ilgili şu ifadelere yer verdi.

 “Millî Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımızla bugün iftarda bir araya geldik. Ben bu iftarda emek veren arkadaşlara öncelikli olarak teşekkür ediyorum, bugüne kadar eğitim camiası olarak birçok güzellikleri, birçok başarılı çalışmaları birlikte yaptık. Buradaki bulunan arkadaşların hepsi bizim çalışma arkadaşımız, mesai arkadaşlarımız emeklilerine katkılarına teşekkür ediyorum, bu tür faaliyetlerde hem onların sosyalleşmesi anlamında, birlik ve beraberliklerini, dostluklarını arttırmaları anlamında son derece önemli. Bu önemin ve ilimize yapılan bu hizmetlerin artarak devam etmesini diliyorum, tertip komitesine bu programı düzenleyen arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

TEÇ-SEN Kahramanmaraş Şubesinin düzenlediği İftyar programına İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT, TEÇ-SEN Kahramanmaraş İl Başkanı Canan NACAR, İl Yönetim Kurulu Üyeleri;  Abdurrahim KÖLEOĞLU, Duran CEREN, Bayram GÖK, Osman ÇAPAR, Mehmet TÜRK, Yemliha PALA sendika üyeleri ve eğitim çalışanları katıldı.

İftar sonrası konuşan Başkan Canan NACAR, şu açıklamayaı yaptı:

“Milli Eğitim Müdürüm, Değerli Üyeler, Medya Mensupları, Kıymetli Misafirler, Kahramanmaraş Şubemizin ev sahipliğinde; Babalar günü ve sendikamızın kuruluşunun 11. Yıldönümü sebebiyle birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan Cenab-ı Hakk’a şükrediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Hak’tan gelen şerbeti, içtik Elhamdü-lillah

Şol kudret denizini, geçtik Elhamdü-lillah

Taptuk’un tapusunda, kul olduk kapusunda

Yunus miskin çiğ idik, piştik Elhamdü-lillah.

Peygamberimizin duasıyla, Ramazan’ımızı hakkıyla idrak etmemizi, niyetlerimizden ve gayretlerimizden sorumlu olacağımız, sonucun ise Allah’ın takdirinde olduğunun bilinciyle hareket edeceğimiz bir şuura, daha fazla sahip olmamıza vesile olmasını diliyorum.

Teç-Sen Kahramanmaraş’ta 2011 yılında temsilcilik olarak kurulmuş ve 2012 yılında temsilciliği devraldık ve aynı yıl içerisinde şube yeterli sayısı olan 400 sayısına ulaşarak Ekim 2012 yılında şube statüsü kazandık. Şube statüsünü kazandıktan sonra il genelinde yapılan çalışmalarla siz değerli üyelerin destekleri, şube yönetimi ve ilçe temsilcilerinin gayretleri ile üye sayısını 600’lere kadar taşımayı başardık. Bu başarı bir kişinin ya da birkaç kişinin değil tüm üyelerle birlikte hepimizin başarısıdır.

Bu zaman zarfında yaşadığımız onca zorluk ve sıkıntılara rağmen dimdik ayakta kalmayı başardık ve bugüne kadar geldik. Yaşanan olumsuzluklar, mobbingler, baskılar ve sendikamız hakkında yapılan olumsuzsuz propagandaya rağmen dik duruş sergileyen ve kendinden taviz vermeyen üyelerimiz sayesinde dimdik ayaktayız ve yolumuza devam ediyoruz, özellikle 2017 yılında sendikamız hakkında yapılan olumsuz ve yalan haberlerin hepsi safsatadan ibaret olup, biz sendikacılığı bir olmak birlik olmak ve üyelerimiz için maddi ve sosyal haklar konusunda kazanımlar için uğraş vermekteyiz. Bizim bir siyasi arka bahçemiz yok diğerleri gibi, kimse diyemez ki siz şu siyası oluşumun destekçisiniz, biz her kesimden ve her görüşten üyelerle Türkiye’nin en renkli ve tarafsız sendikasıyız.

2017 yılında baskı ve zorlamalarla istifa eden ve dik duruş sergileyemeyen üye kayıpları neticesinde şube statüsünü kaybettik, ama bu bi2i yıldırmayacak ve şube iken nasıl çalışıyorsak şimdide aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz yönetim ve ilçe temsilcileri olarak.

Burada bizlere en büyük desteği yine mevcut üyelerimiz verecektir ve üyelerimizin desteğiyle yine yeniden şube sayısına ulaşıp, bizlere kabullenmeyenlere inat dimdik ayakta olduğumuz göstereceğimizden hiç şüphem yoktur.

Bugünden itibaren siz değerli üyelerden bir söz almak istiyorum, her üyeden sendikamıza en az 1-2 üye kazandırmasını istiyorum. Bu desteği verdiğiniz sürece bizler büyük bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz ve gücümüzü herkes kabullenecektir.” Dedi.

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av. Ayyüce Sayar adına  dayısı adliye çalışanlarından İhsan Özbek  Şehit Evli...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye rob...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mart tarihlerinde Safranbolu’da gerçekleştirildi ve bu yarışmada  Onikiş...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfları...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğitim ve öğretime devam eden sabahçı grup minik öğrencileri, İstiklal Marşın...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencil...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğitim ve öğretime devam eden minik öğrencileri, İstiklal Marşının Kabulü ve ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(2 Yorum)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ