Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğitim ve öğretime devam eden sabahçı grup minik öğrencileri, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde özel bir etkinlik gerçekleştirdiler.

 

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=E3lTMTvr7K8

 

Süreyya Güneş Anaokulunda sabahçı grup Melodi, Çilek, Yıldızlar ve Nazar Boncuğu sınıfının minik öğrencilerinin İstiklal Marşı’nın 2 kıtasını hep birlikte ve tek tek okuyarak izleyenlerden büyük beğeni ve alkış aldı.

Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un anıldığı programda İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunması, izleyenleri duygulandırırken, öğrencilerinin gururu görülmeye değerdi.

 

Okul Müdürü Hatice Ermeydan “Süreyya Güneş Anaokulu olarak, Mehmet Akif Ersoy’u anma programı kapsamında öğrencilerimize İstiklal Marşımızı öğretmeye çalıştık. .Bu süreçte öğrencilerimiz heyecanla neredeyse tamamını ezberlediler. Bizde onlara karşılığında birer madalya yaptırmayı planladık. Onların İstiklal marşımızı okurken yaşadıkları heyecan görülmeye değerdi.

Her zaman bu tür etkinliklere önem veriyoruz, buradaki amacımız çocuklarımıza Vatan, millet, bayrak sevgisi ve atalarımıza saygıyı kazandırmaya çalışıyoruz.. Bu etkinliği hazırlayan öğretmenlerimizi kutluyorum, destek veren ailelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.