Kahramanmaraş’ın metropol İlçesi Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü Olarak atanan ve görevine başlayan Hasan Ataş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Temel Eğitim ve Strateji Geliştirme bölümünden sorumlu Şube Müdürü Hasan Ataş’ı Onikişubat AKEDAŞ İlkokulu Müdürü İsmail Kazancı ve AKEDAŞ Ortaokulu Müdürü Ali Kalay kendisine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Gayet samimi bir ortamda gelişen ziyarette şube müdürü Hasan Ataş, okul müdürlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kahramanmaraş eğitimi için hep birlikte özveri ile çalışarak hedeflerimize ulaşmalıyız” dedi.

Hasan Ataş, 1973 Yılında Gaziantep´te dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Gaziantep´te tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden 1996 yılında mezun oldu. 2014 yılında Hasan Kolyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı. Sırasıyla öğretmenlik, okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü ve ilçe milli eğitim şube müdürlüğü yaptıktan sonra 27 Mart 2017 tarihinde Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

17 Temmuz 2017 tarihinde de Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde görevine başlayan Ataş Evli ve 4 çocuk babasıdır.

http://marastahaber.com/ ailesi olarak Onikişubat ilçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hasan Hasan Ataş’a görevinde başarılar ve  bu görevin kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.