Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi, beraberinde Onikişubat  Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül ve Müdür Yardımcısı Hilmi Kişi İle Dulkadiroğlu Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi, Ahmet Vahid PAKSOY ( Müdür ), Özlem ABDURRAHMANOĞULLARI ( Müdür Yardımcısı ), Mehmet BIYIKLIOĞLU ( Müdür Yardımcısı ),   Akif KALAYLI ( Rehber Öğretmen ) açılan kurslar ve diğer çalışmalarla ilgili  bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra hep beraber , Halk Eğitim Merkezinde açılan; Destekleme Yetiştirme Kursu ( Eşit Ağırlık ), Destekleme Yetiştirme Kursu ( Sayısal ) Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi, Kadın Üst Giysileri Dikimi (Düz Dar-Temel Etekler- Model Uygulamalı Etek), Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama, Saç Bakımı ve Yapımı Bindallı ( Üç Etek ) kursları gezildi, kursiyerle diyalog oluşturuldu.

Kurumum yöneticileri, ziyaretten dolayı gelen misafirlerine teşekkürlerini ifade ederken, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi’ de kurum çalışanlarına başarı dileklerini ileterek kurumdan ayrıldı.