Kahramanmaraş Onikişubat Serhan Çalık Ortaokulunda 4006 TÜBİTAK Sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa törenine  Onikişubat ilçe kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe milli eğitim müdürü Enver Gökşen il milli eğitim müdür yardımcısı Mustafa Yılmaz, il milli eğitim şube müdürü Özmen Güler, Kenan Abacı. Onikişubat İlçe milli eğitim şube müdürü Halil Akyürek, çevre okul müdürleri , okul Müdürü, yardımcıları, öğretmenler ve veliler katıldı.

4006 TÜBİTAK bilim fuarı sergisinin açılış konuşmasını okul Müdürü Eyüp Eycil yaptı , hazırlanan projelerle ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=AT5WgQeKnAk

 

Serginin açılış kurdelesi kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve birkaç okul öğrencisi tarafından kesildi. Sergi gezilerek, yerinde görüldü.

 Kaymakam Serkan Keçeli sergi sonunda sergi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Serhan Çalık Ortaokulumuz da 4006 Tübitak fuarının açılışını gerçekleştirdik, Tübitak bilim fuarlarını önemsiyoruz, çocuklarımıza yeni bir şeyi keşfetmeyi, yeni bir şeyler üretme fikrini vererek ufuklarını açan projeler olduğunu düşünüyorum. Projeleri gezdik, çocuklarımızın çok güzel ürünlerini yaptığı çalışmaları ziyaret ettik. Emek veren tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Öğretmenler odasında , öğretmelerle de bir araya gelen Kaymakam Serkan Keçeli, öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti, öğretmenlerin fedakârlık yaparak  görevini yaptıkları taktirde bu ülkeyi ileri taşımaların önüne geçilmez, her öğrenci bizim için çok önemli ve feda edecek bir çocuğumuz olmamalı” dedi.