Maraşta Haber
Maraşta Haber

Şehit Erol Olçok Anadolu İHL’de TÜBİTAK 4006 fuarı

Kahramanmaraş / Onikişubat – Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi tarfından okul giriş salonunda TÜBİTAK 4006 fuarı açıldı. Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hacı Muharrem DİLİPAK açılacak olan TÜBİTAK 4006 fuarları hakkında bilgi vererek şu ifadeleri kullandı: “Okulumuzun yeni olması nedeniyle bu sene ilk defa Bilim Fuarı açıyoruz. Çok güzel […]

Şehit Erol Olçok Anadolu İHL’de TÜBİTAK 4006 fuarı

09 Mayıs 2017 - 5:31A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş / Onikişubat – Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi tarfından okul giriş salonunda TÜBİTAK 4006 fuarı açıldı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hacı Muharrem DİLİPAK açılacak olan TÜBİTAK 4006 fuarları hakkında bilgi vererek şu ifadeleri kullandı:

“Okulumuzun yeni olması nedeniyle bu sene ilk defa Bilim Fuarı açıyoruz. Çok güzel 30 proje hazırladı, bunlardan 22 tanesi sergilendi, beğeneceğinizi umarım. Ayrıca yöresel kültürümüzü yaşatma adına fuarında hedik (Nohut, buğday ve Ceviz karışımı) şöleni gerçekleştireceğiz” dedi.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise Bilim fuarı ile ilgili olarak öğrencilerin, bu ülkenin geleceği ve ekonomisi adına umut verdiğine dikkat çekerek şunları dedi:

“İlimizde bu yıl 173 okulumuzda TÜBİTAK’ın desteklemiş olduğu bilim fuarlarını yapıyoruz., bu okulumuz ilk defa dokuzuncu sınıfa öğrenci aldı. BU öğrencilerle birlikte TÜBİTAK Bilim Fuarı hazırladı. Bunun önemsendiğini ifade ediyorum. Bundan sonraki süreçte çok daha başarılı fuarların olacağına inanıyorum. Emek veren, katkı sunan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Bu konuşmadan sonra TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılış kurdelesi kesildi.

Fuara katılan protokol üyeleri ve davetlilerce sergideki eserler gezildi, öğrenciler tarafından çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Fuarın sonunda dondurma Şov yapılıp, hedik ikram edildi.

Fuarın açılışına, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşem Millî Eğitim Müdürü Yardımcıları Sıddık Şirikçi, Ahmet Akküncü, Onikişubat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Aktuğ, Sivil Toplum Örgütleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. 

Öğrencileri bu tür bilimsel faaliyetlere katılmaya teşvik etmek amacıyla gerçekleşen Bilim fuarında toplam 22 proje sergilendi. “Geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek adına Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diyen yetkililer katılımcılara teşekkür etti.

 

Bilim Fuarları Destekleme Programı

 Proje Adı : ASIT YAGMURLARININ BITKILER ÜZERINE ETKISI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Biyoloji

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ASIT YAGMURLARININ BITKILER ÜZERINE ETKISINI ORTAYA KOYMAK.AYRICA ASIT YAGMURLARININ OLUSUMU HAKKINDA BILGI VERMEK.ASIT YAGMURLARININ EKOLOJIK DENGE IÇERISINDE YERINI BELIRTMEK.ASIT YAGMURLARINA NEDEN OLAN GAZLARIN AZALTILMASI IÇIN GEREKLI OLAN ÇALISMALARI SUNMAK.

 

Proje Adı : SENTETIK GÜBRELERIN INSAN SAGLIGINA ETKILERI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Kimya

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

SENTETIK GÜBRELERI TANITMAK,SENTETIK GÜBRELERIN HANGI SANAYI

DALLARINDA KULLANILDIGINI ORTAYA KOYMAK,SENETEIK GÜBRELERIN INSAN SAGLIGINA ETKILERINI BELIRLEMEK VE ZARARLARINI EN AZA INDIRMEK IÇIN NE YAPABILECEKLERIMIZI BELIRLEMEK,SENTETIK GÜBRELERDEN ZIYADE DOGAL GÜBRELERIN KULLANIMINI SAGLAMAK PROJEMIZIN AMACIDIR.

 

Proje Adı : ATMOSFERI KIRLETEN GAZLAR VE ETKILERI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Kimya

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ATMOSFER DÜNYAYI ÇEPEÇEVRE SARAN GAZLARDAN OLUSUR.BU GAZLARIN

BÜYÜK ÇOGUNLUGU OKSIJEN VE KARBONDIOKSITTIR.BU GAZLAR DISINDA

ATMOSFERI KIRLETEN GAZLAR DA BULUNMAKTADIR.SANAYI VE TEKNOLOJIK ANLANINDAKI GELISMELER ATMOSFER DENGESININ BOZULMASINA NEDEN OLMAKTADIR. BU ÇALISMAYLA ATMOSFERDE OLUSAN ZARARLI GAZLARI TANIMAYA VE BU GAZLARIN ETKISINI AZALTMAK IÇIN NE YAPABILIRIZ SORUSUNA CEVAP ARAMAYA ÇALISACAGIZ.

 

Proje Adı : MACARISTAN’DA TÜRK KÜLTÜRÜNÜN IZLERI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Diger

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

TÜRK VE MACAR HALKI TARIH BOYUNCA BIRBIRLERIYLE KÜLTÜREL, SIYASI VE EKONOMIK AÇIDAN IÇ IÇE OLMUS IKI MILLETTIR. IÇ IÇE OLMASININ

NEDENLERININ BASINDA MACARLARIN SOY ITIBARIYLA TÜRK SOYUNDAN GELDIGIVE IKI HALKIN ANAYURTLARININ BIRBIRINE ÇOK YAKIN OLMASIDIR.ISTE BIZ BU PROJEMIZDE IKI KARDES HALKIN ÖZELLIKLE KÜLTÜREL AÇIDAN BIRBIRINE BENZER YÖNLERINI ORTAYA KOYMAYA ÇALISACAGIZ.

 

Proje Adı : MEZAR TASLARI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Diger

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ESKI TÜRK KÜLTÜRÜNDE BALBAL,KURGAN VE BENGÜ TASLARININ ÜZERINDEKI ÇESITLI SEMBOLLER, SEKILLER VE KABARTMALAR TÜRKLERIN TARIH SAHNESINE ÇIKISINDAN BERI KULLANILMAKTADIR.DÜNYANIN HER BÖLGESINDE BULUNAN TÜRK TOPLULUKLARINDA BU KÜLTÜR DEVAM ETMEKTEDIR..BU PROJEMIZDE ESKI TÜRK KÜLTÜRÜNDEN GÜNÜMÜZE KADAR MEZAR TASLARININ ÜZERINDEKI SEKIL,SEMBOL VE YAZILARIN BIZLERE NE MESAJ VERDIGINI ANLAMAYA

 

Proje Adı : BAKTERI POPÜLASYONLARININ FLORASAN ISIMA ILE BELIRLENMESI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Biyoloji

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

MIKROORGANIZMALAR MIKROSKOBUN ICADINDAN SONRA GÖZLE GÖRÜLMEYE BASLANMISTIR.MIKROORGANIZMALAR AKLIMIZA GELECEK HEMEN HER YERDE YASARLAR.MIKRORGANIZMALARIN EN BILINENI BAKTERILERDIR.BIZ BU ÇALISMAMIZDA BAKTERI POPÜLASYONLARINI FLORASAN ISIMA ILE BELIRLEMEYE ÇALISACAGIZ.

 

Proje Adı : GAGAVUZ TÜRKLERI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Tarih

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ÖZELLIKLE BÜYÜK ÇOGUNLUGUNU MOLDOVA CUMHURIYETINDE YASAYAN

GAGAVUZ TÜRKLERINI TANITMAK, GAGAVUZ TÜRKLERI ILE TÜRKIYE TÜRKLERI ARASINDAKI KÜLTÜREL VE SOY BIRLIGINI ORTAYA ÇIKARMAK PROJEMIZIN TEMEL AMACIDIR.HRISTIYAN BIR TOPLULUK OLAN GAGAVUZ TÜRKLERINI TANIMAK VE TANITMAK ADINA ÖNEMLI BIR PROJEDIR.

 

Proje Adı : KÖYDEN SEHRE GÖÇÜN EKOKOMIK,KÜLÜTÜREL VE SOSYAL ETKILERI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Cografya

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

KÖYDEN SEHRE GÖÇ OLGUSUNUN KÖYE EKONOMIK,SOSYAL VE FIZIKSEL

ETKILERI ARASTIRILMIS OLUP BU OLGU ÜZERINDE ARASTIRMA

YAPILMISTIR.KÖYDEN SEHRE GÖÇ ILE SEHIRDEN KÖYE GÖÇ OLGUSU BIRLIKTE ELE ALINMISTIR.BU OLAYLARIN ÜLKEMIZDE TOPLUMSAL OLAYLARIN BIR SONUCU OLARAK ORTAYA ÇIKTIGI GÖRÜLMÜSTÜR.

 

Proje Adı : KAHRAMANMARAS DONDURMASININ SIRRI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Diger

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

KAHRAMANMARAS DONDURMASININ DÜNYACA MESHUR OLDUGU

ASIKARDIR.SEHRIMIZLE ÖZDESLESMIS DONDURMAMIZIN DIGER

DONDURMALARDAN FARKINI ORTAYA KOYMAK AMACIYLA DORDURMANIN YAPILISI VE KENDINE ÖZGÜ KULLANILAN MALZEMELER HAKKINDA BILGI VERMEK VE SAGLIGIMIZA OLAN KATKILARINI SUNMAKTIR PROJEMIZ.

 

Proje Adı : ÇOCUK OYUNLARI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Diger

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ORTA ASYA TÜRKI CUMHURIYETLERDE VE TÜRKIYEDE OYNAN ÇOCUK

OYUNLARINI TANITMAK, BENZERLIKLERINI GÖSTERMEK PROJEMIZIN

AMACIDIR.ÇOCUK OYUNLARININ GÜNÜMÜZDE HALA OYNANMASI ORTA ASYA TÜRKI CUMHURIYETLERLE OLAN KÜLTÜREL BAGIMIZIN DEVAM ETMESI ANLAMINA GELMEKTEDIR.BU PROJE ILE INSANLARA ÇOCUKLUKLARINI HATIRLATMAK VE ÇOCUK OYUN KÜLTÜRÜ ADINA ÇOK ÖNEMLIDIR.

 

 

Proje Adı : TÜRK SAVAS ALETLERI VE TAKTIKLERI

Proje Türü : Arastırma

Proje Alanı : Diger

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

YERYÜZÜNDE JEOPOLITIK ÖNEME SAHIP OLAN ÜLKEMIZ ÜZERINDE SIYASI VE

ASKERI OLARAK BIRÇOK OYUN YAPILMAKTADIR.BU OYUNLARIN BOZULMASI IÇIN ORDUMUZUN GÜÇLÜ OLMASI GEREKMEKTEDIR.BUNUN IÇIN GENÇLERIMIZE TARIHTE TÜRKLERIN KULLANDIKLARI SILAHLARI TANITMAK,SAVAS TAKTIKLERINI GÖSTERMEK VE PROJEMIZLE GENÇLERIN TÜRK SAVUNMA SISTEMINE KATKI VERMELER IÇIN YENI PROJELER YAPMALARINI SAGLAMAK PROJEMIZIN AMACIDIR.

 

Proje Adı : BÖCEK POPÜLASYONU VE KOLEKSIYONU

Proje Türü : Tanıtım

Proje Alanı : Biyoloji

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ÜLKEMIZDE BAHAR AYLARININ GELMESIYLE BIRLIKTE TÜM DÜNYADA OLDUGU GIBI YERYÜZÜNÜN BIR MILYONDAN FAZLA TÜRÜ OLAN BÖCEKLER ORTAYA ÇIKMAKTADIR.FARKLI TÜRDEKI BÖCEKLERIN ÖZELLIKLE KAHRAMANMARAS’TA POPULASYONLARINI INCELEMEK VE ZARARLI, ZARARSIZ BÖCEKLERI TANITMAK, BU BÖCEK TÜRLERINI KOLEKSIYON SEKLINDE YAPARAK INSANLARA TANITMAK EN BÜYÜK AMACIMIZDIR.

 

Proje Adı : ÇANAKKALE SAVASLARININ TANITIMI

Proje Türü : Tanıtım

Proje Alanı : Tarih

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

BIRINCI DÜNYA SAVASINDA 1915-1916 YILLARI ARASINDA OSMANLI DEVLETI ILE ITILAF DEVLETLERININ YAPMIS OLDUGU ÇANAKKALE SAVASININ GÜNÜMÜZ GENÇLIGI ÜZERINDEKI ETKISINI ORTAYA KOYABILMEK IÇIN ÇANAKKALE SAVASINI ANLATAN GÖRSEL MATERYALLERIN SUNULMASI VE ÇANAKKALE SAVASINI RUHLARDA YENIDEN YASATABILMEK AMACIMIZ.

 

Proje Adı : GEÇMISTEN GÜNÜMÜZE KADAR KULLANILAN EV ESYALARI

Proje Türü : Tanıtım

Proje Alanı : Diger

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

GEÇMISTE BIRÇOK EVDE KULLANILAN ESYALAR SIMDI TARIHIN

DERINLIKLIKLERINDE YER ALIRKEN BAZILARI DA KENDINI YENILEMIS

DURUMDADIR.BIZLER BU ÇALISMAMIZDA GEÇMISTE TARIHIN DERINLIKLERINDEKENDINE YER EDINEN SIMDI KULLANILMAYAN ESYALARIN GÜN YÜZÜNE ÇIKARILMASIDIR.AMACIMIZ INSANLARIMIZIN GEÇMISE YOLCULUGUNU

 

Proje Adı : GECE AYAKKABISI

Proje Türü : Tasarım

Proje Alanı : Teknoloji

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ÖZELLIKLE KÖYDE DAGDA,BAYIRDA DOLASAN INSANLAR IÇIN BU AYAKKABI ÇOK ÖNEMLIDIR.GECE LAMBA OLMADIGINDAN GÜNDÜZ GÜNES ISIGINDAN

FAYDALANILARAK AYAKKABILARIN ÖNÜNE TAKILAN GÜNES PANELI SAYESINDE ORTAYA ÇIKAN ENERJIYI LAMBA GIBI GECE KULLANMAK BIZIM PROJENIN AMACIDIR.

 

 

 

Proje Adı : KARGASAVAR

Proje Türü : Tasarım

Proje Alanı : Teknoloji

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

BU PROJENIN TEMEL ÖZELLIGI TARLALARDA, BAHÇELERDE SEBZE VE MEYVE

AGAÇLARINA KONAN KARGALARIN AGAÇLARA KONMAMASI IÇINDIR.YEL

DEGIRMENI TARZINDA OLACAK OLAN PROJEDE YEL DEGERMENI PERVANELERINE TAKILAN CIHAZDAN ÇIKAN SESLE KARGALAR BAG, BAHÇE VE TARLALARA YAKLASMAMAKTA ,UÇUP GITMEKTEDIR.ÇIFÇILER IÇIN ÖNEMLI BIR PROJEDIR.

 

 

Proje Adı : KARMATÖR

Proje Türü : Tasarım

Proje Alanı : Teknoloji

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ASIRI KAR YAGISI SONUCU YOLLARDA OLUSAN FAZLA KAR YÜZÜNDEN IS

MAKINELERI HER YERI DOLASARAK TUZLAMAKTADIR.BU NEDENLE YOL KENARINA BIR SU FISKEYISI GIBI SEKLI OLAN KAR YAGDIGINI HISSETTIGI AN YOLLARI TUZLAYACAK TUZLAMA MAKINESI PROJEMIZDIR.BU MAKINE ILE YOLLAR DAHA RAHAT OLACAKTIR.

 

Proje Adı : TRAFIK KAZALARINI ÖNLEME

Proje Türü : Tasarım

Proje Alanı : Mühendislik

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ÜLKEMIZDE HER YIL BINLERCE INSAN TRAFIK KAZALARINDAN HAYATINI

KAYBETMEKTEDIR.TRAFIK KAZALARININ OLMASI HEM MAL HEM DE CAN KAYBINA YOL AÇMAKTADIR.BU DURUMU ÖNLEMEK ADINA ARABALARIN ÖNÜNE – KUTUPLU MIKNATIS TAKILARAK IKI AYNI KUTUPLU MIKNATISLARIN BIRBIRINI ITMESIYLE TRAFIK KAZALARI BIR NEBZE ÖNLENEBILIR.BELKI DE BU PROJE BINLERCE HAYAT

KURTARABILIR.

 

Proje Adı : GECE AYAKKABISI

Proje Türü : Tasarım

Proje Alanı : Mühendislik

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

ÖZELLIKLE KÖYDE DAGDA,BAYIRDA DOLASAN INSANLAR IÇIN BU AYAKKABI ÇOK ÖNEMLIDIR.GECE LAMBA OLMADIGINDAN GÜNDÜZ GÜNES ISIGINDAN

FAYDALANILARAK AYAKKABILARIN ÖNÜNE TAKILAN GÜNES PANELI SAYESINDE ORTAYA ÇIKAN ENERJIYI LAMBA GIBI GECE KULLANMAK BIZIM PROJENIN TEMEL GAYESİDİR.

 

Proje Adı : KABLOSUZ SARJ CIHAZI

Proje Türü : Tasarım

Proje Alanı : Mühendislik

Amaç/Özet/Arastırma

Yöntemi :

GÜNÜMÜZDE HIZLA TEKNOLOJI GELISMEKTEDIR.BU TEKNOLOJI GELISTIRMEK ADINA KABLOSUZ SARJ CIHAZI PROJEMIZDIR.TELEFON SARJ ALETLERININ YERINE TELEFONA TAKILAN UFAK BIR SARJ CIHAZI ILE ENERJISI TÜKENMEYECEK BIR TELEFON EN BÜYÜK HAYALIMIZDIR.BU PROJE SAYESINDE SARJI BITMEYEN TELEFONLA INSANLAR ÇOK RAHAT BIR SEKILDE KONUSACAKLARDIR.

 

 

PROJE KOORDİNATÖRÜ: YUSUF KENAN ERDOĞAN,MUAMMER İĞDEŞ,İDRİS SAĞIR,GÖKHAN YILDIRIM,HAYRETTİN OKUR

PROJEDE GÖREV ALAN ÖĞRENCİLER:

1.ALİ İMRAN DOĞRU

2.HASAN RAMİZ ULAŞ

3.YUNUS EMRE ZENBİLCİ

4.FURKAN KARADANA

5.ALİ GÖKKÖZ

6.AHMET TAŞÇI

7.FURKAN YETİŞ

8.TAYYİP BİRİCİK

9.RAMAZAN TİMUR KÖSE

10.MURAT MÜNİR KİRİŞÇİ

11.ALİ KURT

12.HALİL KURT

13.ENES İSPİR

14.RAMAZAN SIĞIRGÜDEN

15.ÖMER HANÇER

16.MELİH ERDİHAN

17.HACI SEFA BÜYÜKKURT

18.OĞUZHAN DAĞ

19.ENES KEKEÇ

20.HAKVERDİ GÜZEL

21.ALPER MELİH TELTİK

22.ALAADDİN UĞURLU

23.RESUL KORKMAZ

24.ÖMER FARUK ÇOLAKOĞLU

25.MUHAMMED ZAHİD NARİN

26.ALİ KARAKIZ

27.MUHAMMED KÖSE

28.MÜCAHİT BERKE GENÇ

29.FEYZULLAH BAYKOL

30.MEVLÜT ÖZDEMİR

31.MEHMET SEVEN

32.BATUHAN YOĞUN

33.VEYSEL BOLAT

34.EYÜP GEYİK

35.HASAN İNCE

36.MEHMET ÇINAR

37.KADİR AVŞAROĞLU

38.MUHAMMED SİRAÇ ÇAL

 

 

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Ya...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu Müdürlüğünce “Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda matem...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğ...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş Arama Kurtarma Birimi, ekip lideri Muhammet Kılıçsalayan koordinesinde, An...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezine bağlı Konteyner kentlerde mevcut devam eden giyim kurslarım...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluy...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Projesi kapsamında, okul öncesi öğretmenlerine yönelik olarak “Oyun Yol...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ