Maraşta Haber
Maraşta Haber

Rekorlu Veliler Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Özel Yeni Rekor Okulları öğrenci velileri DSİ Cumhuriyet Salonunda kaynaşma yemeğinde bir araya gelerek sohbet ettiler, gönüllerince eğlendiler. “Okul-Aile Birliğimiz tarafından düzenlenen velilerimiz arasında birlikteliği sağlamak, dostlukları pekiştirmek, hoşça vakit geçirmek amaçlı tanışma ve dayanışma yemeğine teşriflerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder, saygılar sunarım.” diyerek gecenin açılış konuşması yapan okul müdürü Nihat […]

Rekorlu Veliler Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

24 Ocak 2017 - 20:17A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Özel Yeni Rekor Okulları öğrenci velileri DSİ Cumhuriyet Salonunda kaynaşma yemeğinde bir araya gelerek sohbet ettiler, gönüllerince eğlendiler.

“Okul-Aile Birliğimiz tarafından düzenlenen velilerimiz arasında birlikteliği sağlamak, dostlukları pekiştirmek, hoşça vakit geçirmek amaçlı tanışma ve dayanışma yemeğine teşriflerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder, saygılar sunarım.” diyerek gecenin açılış konuşması yapan okul müdürü Nihat belkıran daha sonra şu ifadelere yer verdi:

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Özel Yeni Rekor Okulları öğrencisi ile, öğretmeni ile velisi ile büyük bir ailedir. Okulumuzda veli-öğretmen-öğrenci diyaloğuna çok önem verilmektedir.  Sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı eğitim anlayışı ön plandadır.  

 Saygı değer misafirlerimiz, okulumuzda eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin,  öğretimlerinin yanında eğitimlerine de çok önem verilmektedir. Doğruluk, dürüstlük, sevgi, saygı, hoşgörü, sorumluluk gibi kavramlar üzerinde durularak öğrencilerimize güzel davranışlar kazandırılmaktadır.

 Bugün Özel Yeni Rekor Okullarının aranan okul olmasında en büyük pay saygıdeğer öğretmen arkadaşlarımın ve siz saygı değer velilerimindir. Geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimiz hem bilgi, hem de güzel davranışlar kazandırılarak ileriki öğretim hayatına hazırlanmaktadır. Tüm Öğretmen Arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

 Saygıdeğer misafirlerimiz, Rekor Okulları bu öğretim yılı başından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır. Binamızda Anasınıfları-İlkokul ve Ortaokul olarak hizmet verilmektedir. Binamızda 48 derslik, idare odaları, laboratuvarlar, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu, zümre odaları, açık spor alanları bulunmaktadır. Modern binamızda, yavrularımız daha rahat ve daha mutlular. Önceki binamızda da kreş  olarak hizmet vermeye yakın bir süre sonra başlanacaktır. Önümüzdeki öğretim yılı için ön kayıt görüşmelerimiz Şubat ayından itibaren okulumuzda başlayacaktır. Siz saygı değer velilerimin bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonraki kayıt dönemlerinde de desteklerini bekliyoruz. Vereceğiniz her türlü destek için şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Planlama Müdürü : Hüsamattin BULUT, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü : Enver GÖKŞEN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü : Ali KARAKÖSE, İl Milli Eğitim Şube Müdürü : Ali TİYEK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü : Mustafa BARDAK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü : Cuma DOĞAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü : Ramazan BALKİS, Halk Bankası Serinkent Şubesi Müdürü : F.Selcen KAYIŞOĞLU, Okul-Aile Birliği Başkanı (Ortaokul) : Ramazan KULKIZAĞI, Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri : Saffet BALBABA-Şeyma BÜYÜKDERELİ- Ekrem ÇOKUÇKUN, Okul-Aile Birliği Başkanı (İlkokul) : Nilgün ÇAMLIYURT, Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri : Gamze ÇİÇEK-Mahmet PAMUKÇU-  Mehmet Ali DOĞRU-Osman ÖZER, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı : Hasan KAYA, Kurucu Temsilcisi : Feleknaz KAYA BAŞARAN, Okul Müdürü : Nihat BELKIRAN, Müdür Yardımcısı : Funda KAYA, Müdür Yardımcısı : Neslihan OKTAY, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 Geceye katılan öğretmenler gösterdikleri performansla beğeni toplarken, geceye katılan veliler, öğrenciler yöresel müzik eşliğinde oyunlarla unutulmaz anlar yaşadılar.

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı o...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  çeşitli etkinliklerle kutlandı. Halko...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli ...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam  koltuğunu Şehit Ev...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Ba...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışmas...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ŞAGO matematik yarışmasının eleme sınav sonuçları...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ