2017-2018 Eğitim – Öğretim yılı 1. dönem sonu çalıştay gruplarının çalışma değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT’ un katılımıyla Rehberlik Araştırma merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Toplantıya İl MEM Şube Müdürü Ramazan PAKSOY, İl MEM Şube Müdürü Ramazan BALKİS, Kurum Müdürü Ahmet BÜLBÜL, İlkokul, Ortaokul ve Lise gruplarından rehberlik öğretmenleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğünden uzmanlar katıldı.

İl MEM Şube Müdürü Ramazan PAKSOY’ un giriş konuşmasından sonra Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet BÜLBÜL  çalıştay gruplarının çalışmalarının genel değerlendirmesini yaptı ve bugüne kadar çalışmalara katkı ve emek sunan eğitimcilere  teşekkür etti. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri bölüm başkanı Fatih KILIÇKARA çalıştay gruplarının il genelinde yapılan çalışmaları ve istatistikî veriler hakkında genel bilgiler verdi. Çalıştay gruplarına katılan rehberlik öğretmenleri ve iş birliği yapilan kurumların uzmanları okullarda yaptıkları çalışmaları değerlendirdiler.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda sahadan olumlu dönütler alındığı ve çalışmaların bir sonraki eğitim öğretim yılında devam ettirilmesi hususunda istek ve önerilerde bulundular. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT toplantı sonunda çalıştay grubuna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yapılan ikramlarla toplantı sona erdi.