Maraşta Haber
Maraşta Haber

RAM’da Ödül Töreni

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli ile okullarda çalışan ve Bilim Sanat Merkezi Sınavlarında görev alan personele Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt tarafından başarı ve teşekkür belgeleri verildi.  “Rehberlik ve  Araştırma Merkezine, değerli il müdürümüzle Mehmet Emin Akkurt, beraber şube müdürümüz […]

RAM’da Ödül Töreni

30 Eylül 2018 - 23:47A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli ile okullarda çalışan ve Bilim Sanat Merkezi Sınavlarında görev alan personele Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt tarafından başarı ve teşekkür belgeleri verildi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

 “Rehberlik ve  Araştırma Merkezine, değerli il müdürümüzle Mehmet Emin Akkurt, beraber şube müdürümüz Ramazan Paksoyi ilçe millî eğitim müdürümüz Harun Kurt ve İlçe millî eğitim şube müdürümüz Yakup Saltalı bey ile beraber güzel bir ziyaret gerçekleştirdik, yapılan çalışmaları yerinde tekrar dinledik ve paylaştık. Sonrasında da değerli öğretmenlerimizin çalışmalarının bir belgeyi ile de olsa onların motivasyonun daha güçlendirmek anlamında bir belge takdir mi yaptık.” Diyen Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, daha sonra şu ifadelere yer verdi:

“Rehberlik ve Araştırma Merkezinde çok güzel çalışmalar var, değerli müdürümüzün başkanlığında ve diğer Milli Eğitim’in teşkilatımızın değerli yöneticilerinin katkıları, destekleri ile birlikte hep beraber tüm eğitimle ilgili değişik türden çalışmalar yapılmış.

Rehberlik ve  Araştırma merkezimizde engelliler ve üstün zekalı çocuklarımıza dönük çalışmaları var.

Bu arkadaşlarımızın diğer rehberlik çalışmalar ile beraber çok geniş kapsamlı çalışma alanları var, dolayısıyla bu çalışmalarında değerli öğretmenlerimize, idarecilerimize, diğer arkadaşlarımıza hepsine tekrar üstün başarılar diliyorum, emeklerine sağlık, ellerine sağlık. İnşallah hep birlikte öğretmenler anne babalar ve öğrenciler olarak 3 saç ayağı ile güzel işbirlikleri ile güzel, diyaloglarla bilenin, bilginin paylaşımıyla çocuklarımızı daha güzel, sadece bilgi ağırlıklı değil, eğitim ağırlıklı, kişinin manevi dünyasını, Çocuğun psikolojisini önemseyerek orada onları takip ederek, onlarla ilgili eksikleri varsa onları tespit ederek, o eksikliğini gidererek, doğru adımlarla, güvenli bir şekilde geleceğe bütün çocuklarımızı hazırlamak ödevimizi güzel bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz çalışacağız.Ben emeği geçen herkesin arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Konu ile ilgili olarak İl Müdürü Mehmet Emin Akkurt, şunları dedi:

“Bugün Dulkadiroğlu kaymakamımızla birlikte Rehberlik Ve Araştırma Merkezimizi (RAM) ziyaret ettik. Bu ziyaretimizin amacı hem Sayın kaymakamımıza rehberlik araştırma merkezinde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili bilgi vermek, hem de rehberlik araştırma merkezinde tanıtmaktı tabii burada bir yıldan beri görev yapan Fedakar anne görev yapan değerli mesai arkadaşlarımızın ödüllendirilmesi de söz konusuydu bunu da bir vesile kılarak bu arkadaşlarımızın ödül belgelerini takdim ettik Son derece güzel Verimli bir çalışma oldu Hem kaymakamımız Rehberlik Araştırma Merkezimizin yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili bilgi sahibi olmuş oldu, hem de kurumda yapılan bu ödül törenine onur ve şeref verdiler .

Ben bugüne kadar Bu çalışmalar Emek veren çok değerli mesai arkadaşlarım, başta öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, ilçe müdürlerimize teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim döneminin başında olduğumuz bu günlerde eğitim-öğretim faaliyetlerimizin kazasız belasız Hayırlarla devam etmesini ve sonuçlanmasını diliyor herkese başarılar dilerim”

İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt ise yaptığı konuşmada Kaymakamlık tarafından takdir edilen belgelerin sahada çalışan öğretmenlerin motivasyonunu arttırdığını belirtti.

Dulkadiroğlu Rehberli ve Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet Bülbül, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ,İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, Millî Eğitim Şube Müdürü Ramazan Paksoy ve İlçe millî eğitim şube müdürümüz Yakup Saltalı beye teşekkür ederek kuruma yapmış olukları ziyaret ve kurum personeli ile  Bilim Sanat Merkezi Sınavlarında görev alan öğretmenlere yapılan belge takdiminin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli ...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam  koltuğunu Şehit...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Ba...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışmas...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ŞAGO matematik yarışmasının eleme sınav sonuçları...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Ya...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu Müdürlüğünce “Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda matem...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ