Kahramanmaraş’ta plastik mavi kapakları toplayarak bir araya getiren Dumlupınar İlkokulu öğrencileri birisi kendi okullarındaki öğrenci olmak üzere iki engelliye tekerlekli araba kazandırdı.

 

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve bağlı kurumlarının da destek verdiği, Kahramanmaraş’ta “Tane tane kapaklar toplayalım, adım adım engelleri aşalım.” Mavi Kapak Toplama kampanyası” sayesinde  Dumlupınar İlkokulunda birisi öğrenci, diğeri sivil iki engelli daha tekerlekli arabasına kavuştu.

 

 

 

Kahramanmaraş merkez Kız İmam Hatip Lisesi’nde Kantincilik yapan A.Kadir Gülmez’in öncülüğünde başlatılan kampanya sayesinde yüze yakın engelli tekerlekli sandalye sahibi olurken Dumlupınar İlkokulunda okuyan öğrencilerin tane tane toplayıp biriktirdikleri plastik kapaklar bu kez de aynı okulun 2/C sınıfından okuyan Emine Yaren ARSLAN ve Sivil vatandaş Remzi ÇAM’a umut oldu.

 

Dumlupınar İlkokulunda Engelli araba teslim etme törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Ahmet AKKÜNCÜ, HBÖ Şefi Bayram Metin Yusuflar Mahallesi Muhtarı Nazif MENCİK, Kampanya önderi Kahramanmaraş Kız İmam-Hatip Lisesi Kantincisi Abdulkadir GÜLMEZ, okul müdürü Abdurrahman ŞEN, öğretmenler ve bazı mahalle sakinleri katıldı.

 

 

    

 

 

,