Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ikinci dönem ortak sınavların sonuçları açıklandı. Lise tercihlerine yönelik YEP (yerleşmeye esas puan) ise bu ayın sonunda açıklanacağını tahmin ettiklerini söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER şunları söyledi.

     Değerli Elbistanlılar;

     Merakla beklenen ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin ikinci dönem girdikleri ortak sınavlar açıklandı. 18 öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplayarak büyük bir başarıya daha imza attılar.

     Bu açıklanan sonuçlar öğrencilerimizin MEB tarafından yapılan ortak sınavların sonucudur. Lise tercihlerinde kullanılacak yerleşme puanları ise haziran ayı sonu gibi açıklanacağını tahmin ediyoruz.

     Bu başarımız geçmiş yıllarda kazandığımız başarıların devamıdır. Özel Yıldız her sene ortak sınavlarda Türkiye derecesi kazanmaktadır. Geçen yıl 5 öğrencimiz sorularının tamamını doğru olarak yaparken bu sayı bu sene 18’ e yükselmiştir. Okulumuz planlı, disiplinli ve azimli çalışmaları ile bu başarıyı kazanmıştır. Bizler çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam etmekteyiz.

     Bu büyük başarının kazanılmasında emeği geçem tüm öğretmenlerime teşekkür ediyor, başarımızın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Dedi.