Ortaöğretim Kurumları İle yeni Eğitim Öğretim yılı değerlendirildi

Ortaöğretim Kurumları İle yeni Eğitim Öğretim yılı değerlendirildi
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’ın da katıldığı Ortaöğretim kurumları yöneticileri ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı il milli eğitim müdürlüğü ortaöğretim biriminden...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’ın da katıldığı Ortaöğretim kurumları yöneticileri ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı il milli eğitim müdürlüğü ortaöğretim biriminden sorumlu Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz başkanlığında Onikişubat Erdem Beyazıt Anadolu lisesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Şerif Irmak ve İlçenin Doğusunda bulunan Ortaöğretim Okulları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman yöneticilik hayatında karşılaştığı, eğitime katkı sunacak anılarını dile getirdi. Kahraman, “Öyle aileler var ki huzursuzluk, mutsuzluk almış yürümüş, eşler birbirinden ayrılmış, öyle perişan ve imkânsızlıklar içerisinde ortamlar var ki sizler okul olarak her türlü ailelerden gelen çocukların bulunduğu bir kurumun yöneticiliğini yapıyorsunuz.

Mutlaka yapıyorsunuz ama ben hatırlatayım diye söylüyorum. Sabahları durun okulun kapısına, çocukların haline bakın, giyim kuşamına bakın, yüzüne bakın, öğretmenlerimizin yüzüne bakın. Düşmez Kalkmaz Bir Allah. Her türlü sıkıntı bizim için. Yeri geldiğinde elinizi omuzunuza koyduğunuz o çocuk sizin o babacan tavrınızı ömür boyu unutmaz.” Dedi.

Toplantı, gündemi gereği aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleşti: Selamlama-Tanışma, OGM Materyal ve ÖDS Tanıtımı, Bir Önceki Dönem Yapılan Toplantı Kararlarının Gözden Geçirilmesi, Akademik Çalışmalar, Harcamalar ve Faturalar, Pansiyonlar, Öğretmen ve Veli İlişkileri, Okul Ortaklığı Projesi, DYK ve Yaz Okulları, Zümre Toplantıları, Ders Kitapları ve Yardımcı Kaynak. Son olarak okul müdürlerinden gelen soruların cevaplanması oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.