Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Okul Aile Birliğinden Örnek Davranış

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Okul Aile Birliğinden Örnek Davranış
Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer Ortaokulu, Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri  öğrenci velileriyle görüşüp aldıkları bir kararla, öğrencilerin sağlığını düşünerek okulda tüm öğrencilere...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer Ortaokulu, Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri  öğrenci velileriyle görüşüp aldıkları bir kararla, öğrencilerin sağlığını düşünerek okulda tüm öğrencilere çeşitli meyvelerin suyundan ikram ederek farklı ve önemli bir etkinliği gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin birçoğunun sabah kahvaltısını tam yapmadan evden çıktıkları düşünülerek, çocuklar daha sağlıklı beslensin diye öğrenci velilerinin katkılarıyla temin edilen,  portakal, mandalina, elma, havuç gibi meyvelerin suyunu okul içerisinde çıkarıp öğrencilere ikram eden, Ökkaş Gümüşer Ortaokulu  Okul Aile Birliğinin bu çalışması büyük ilgi gördü ve velilerce de desteklenerek takdirle karşılandı. Bu okulda Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri farkındalık yarattılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.