Polis Teşkilatının kuruluşunun 172.yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla, Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi)  yönetici ve öğretmenleri okullarında okuyan polis-asker çocuklarına yemek verdi.

Özel bir restoranda verilen yemeğe Nezihe Öksüz Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde okuyan 20 polis ve asker çocuğuyla yöneticiler ve öğretmenler katıldı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Akarsu; “Ülkemizin huzuru ve güvenini tesis eden ve bu uğurda canını ortaya koyan Emniyet Teşkilatımızın 172.kuruluş yıldönümünü kutluyorum.  Başta 15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesi olmak üzere, bu vatanın bekası için, bayrağımız için, ezanımızın susmaması için mücadele veren tüm güvenlik kuvvetlerimizi tebrik ediyorum. Sadece polis teşkilatı değil, tüm güvenlik birimlerimiz övgülerin en güzeline layık. Biz de Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak o kahraman vatan evlatlarının çocuklarına küçük bir jest yapmak istedik. Bu milletin her daim askerinin ve polisinin yanında olduğunu, bir nebzecik de olsa onlara manevi destek olmak için böyle bir organizasyon yaptık. Allah tüm güvenlik güçlerimize güç, kuvvet versin.”dedi.

Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan polis çocuklarından Muhammet Furkan Tolungüç ise okul idaresinin bu anlamlı günde polis ve asker çocuklarını hatırlamasından çok memnun olduklarını, bundan dolayı başta okul müdürü Mehmet Akarsu olmak üzere tüm öğretmenlerine teşekkür ettiklerini söyledi.