Maraşta Haber
Maraşta Haber

Nezihe Öksüz MTAL’de Mezuniyet Heyecanı

Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 mezuniyet törenini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene veliler büyük bir ilgi gösterdi. Saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene öğretmen, veli, ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.   Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  son sınıf […]

Nezihe Öksüz MTAL’de Mezuniyet Heyecanı

26 Mayıs 2017 - 23:10A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 mezuniyet törenini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene veliler büyük bir ilgi gösterdi.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene öğretmen, veli, ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.   Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  son sınıf öğrencilerinin bu anlamlı gününde Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Abdülaziz Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Paksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H.Emre Gökşen, KİPAŞ Holding Personel Genel Müdürü Sedat Kazancı, Nezihe Öksüz’ün kızı Leyla Kırmacı, torunu Zeynep Hüdayioğlu, okul aile birliği başkanı Mesut Özdemir ve çok sayıda davetli öğrencileri yalnız bırakmadı.

Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Mehmet Akarsu yaptı. Akarsu; toplumun daha sağlıklı bir biçimde yaşaması ve gerekli sağlık hizmetlerinin etkili olarak yapılabilmesi için hekim kadar, iyi yetişmiş yardımcı sağlık personelinin de önemli olduğunu, bundan dolayı toplumsal kalkınmaya uyumlu olarak gelişen sağlık hizmetlerinin gerektirdiği yardımcı sağlık personelinin yetiştirilmesinin, sağlık meslek liselerinin başlıca hedefi olduğunu ifade etti. Nezihe Öksüz  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hemşirelik alanında 61, Acil sağlık hizmetleri alanında 60, Radyoloji ve Anestezi teknisyenliği alanında 30’ar olmak üzere toplam 181 genç sağlıkçıyı en yetkin şekilde mezun ettiğini belirten Akarsu, bu öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, başta anne-babalar olmak üzere, bütün öğretmenlere, okul aile birliğine, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine, sağlık kurumlarına hassaten teşekkür ettiğini söyledi. Ayrıca KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz’e ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e Nezihe Öksüz  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Nezihe Öksüz’ün Torunu Zeynep Hüdayioğlu: “Genç öğrencilere bakınca Türkiye’nin güçlü yarınlarını gördüm.”

Törende Öksüz ailesini temsilen bir konuşma yapan Nezihe Öksüz’ün Torunu Zeynep Hüdayioğlu genç öğrencilere bakınca Türkiye’nin güçlü ve müreffeh yarınlarını gördüğünü söyledi. Hüdayioğlu, rahmetli anne-annesinin en büyük hayalinin kız çocuklarının okuması olduğunu, ondan dolayı bu okula büyük önem verdiğini söyledi. Bu okulun açılışında bir annenin yeni bir evlat sahibi olması gibi mutlu olduğunu, ölmeden önce bu okulun ilk mezuniyet törenine katılarak o mutluluğu yaşadığını ifade etti.

Programda Müdür Yardımcısı Murat Bayram yönetiminde öğrenciler Özgehan Erdihan, Sinem Karageçen, Zeynep Güleç ve Nagehan Yeşilli “Önce Vatanım”şiirini okudu. Daha sonra 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul birincisi Sultan Atmalı yaş kütüğüne plaket çaktı.

Okul Birincisi Sultan Atmalı: “İnsan hayatının öneminin ve kutsallığının farkında olarak mezun oluyoruz.”

Okul Birincisi Sultan Atmalı: İnsan hayatının öneminin ve kutsallığının farkında olarak mezun olduklarını, 4 yıllık yoğun ve kaliteli bir eğitim neticesinde mezuniyet heyecanı yaşamaktan büyük bir gurur duyduklarını söyledi. Bugüne gelmelerinde büyük emeği olan okul idaresi ve öğretmenlerine çok teşekkür ettiğini ifade eden Atmalı, bundan sonraki en büyük hedeflerinin üniversite olduğunu söyledi.

Mezuniyet pastası kesildi

Okul birincisi Sultan Atmalı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Nezihe Öksüz’ün kızı Leyla Kırmacı öğrencilerle beraber mezuniyet pastasını kesti.

Bayrak-flama devir-teslim töreni yapıldı

Programda, Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Ufuk Kayadibi yönetiminde bayrak-flama devir-teslim töreni yapıldı. 12.sınıf öğrencisi Yasemin Paksoy bayrağı Nagehan Yeşilli’ye devrederken, Aylin Gülsüm Çite ise okul flamasını Özgehan Erdihan’a törenle teslim etti.

Öğrenciler hep beraber meslek andını okudu

Müdür Yardımcısı Murat Bayram yönetiminde, öğrenciler hep beraber meslek andını okudu.

Dereceye girenler ödüllendirildi

Törende okulu dereceyle bitiren öğrenciler, okul müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. Öğrencilere Maraş usulü simsırma tablo ve plaket hediye edildi. Okul birincisi Sultan Atmalı, ödülünü Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in elinden aldı. Mahçiçek burada yaptığı konuşmada sağlığın ve iyi yetişmiş sağlıkçıların önemine dikkat çekerek öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Okulu ikincilikle bitiren Zehra Alıç’a ödülünü  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Paksoy takdim ederken, okulu üçüncülükle bitiren Ülkü Nur Toslak ise ödülünü Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Abdülaziz Aydın’ın elinden aldı.

Temsili diplomalar dağıtıldı.

Öğrenciler temsili diplomalarını törenle teslim aldılar. Öğrencilere diplomaları protokol üyeleri ve öğretmenler tarafından verildi.  

Daha sonra öğrenciler hep birlikte kep atarak müzik eşliğinde mezuniyet heyecanını doyasıya yaşadılar.

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmas...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONULU YARIŞMADA  BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN ÖDÜL TÖRENİ  DÜZENLENDİ.   Kahr...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Ti...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması ...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Kahramanmaraş Bölge elemesi tamamlandı. Dulkadiroğlu Sevim Şirikci Me...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kap...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ