Kahramanmaraş Onikişubat Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından tüm gelirleri okul giderlerinde kullanılmak üzere 2. Ve 3. Sınıflar tarafından yardım kermesi düzenlendi.

Necip fazıl Kısakürek İlkokulu okul bahçesinde düzenlenen kermeste, öğrenciler ve davetliler velilerin evlerinde hazırlamış olduğu kek, kurabiye, pasta, tatlı, dolma, sarma ve böreklerden alma imkânı buldular. Hazırlanan yiyecek ve tatlı türleri kermese gelen davetlilerce büyük ilgi gördü.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Kermese çevre okullardan müdür ve öğretmeneler de katılarak destek verdi. Kermesten elde edilen gelirlerin tamamının okul giderlerine harcanacağını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Selda TORUN her yıl yapılan kermeslerden elde edilen gelirlerle okulun değişik ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Okul müdür Mehmet SARI  ”Amacımız okulumuzda öğrenci velilerimizle hem sosyal kültürel etkinlik yapmak, hem de öğrencilerimize aileleri ile birlikte şenlik havası oluşturmaktır. Bugün bura da sosyal dayanışmanın güzel bir örneğini yaşıyoruz. Böylesi doyumsuz lezzetler hazırlayıp görsel şölenle sunan başta sınıf anneleri olmak üzere tüm velilerimizi kutluyorum. Hepinizin ellerine sağlık” diyerek ilk alışverişi kendisi yaptı.