İstanbul’da Tuğba Doğan isimli bir hayırsever öncülüğünde yürütülen “Mutluluk Giysin Çocuklar!” projesi kapsamında Onikişubat İlçesi Fatih Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) öğrencilerine 440 mont ve 440 bot hediye edildi. Bot ve montların öğrencilere giydirilmesi törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen de katıldı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

 “Projeye öncülük eden başta Tuğba Doğan hanımefendi olmak üzere Fatih Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine böyle güzel ve hayırlı işlere imza attıkları için teşekkür ederim.” Diyerek bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 “Kıymetli öğrencilerimiz bazılarınızın ihtiyacı olmayabilir. Ancak her biriniz ileride çeşitli işlerle uğraşacak ve sizler de ihtiyacı olan insanlara yardımda öncülük edeceksiniz. Türkiye hayırsever bir ülke oldu. Diyebiliriz ki paylaşmanın zevkine varan insanlar yediklerinden artık daha az zevk alıyorlar.  İstanbul’dan Kahramanmaraş’taki öğrencileri düşünen insanlar var. Sizlerden istediğimiz vatanını, milletini, bayrağını seven bireyler olmanızdır. Tekrar bu projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ise:

“Hayırlı işlerde öncülük etmek o işi yapmak gibidir. Bu işe öncülük eden öğretmenlerimiz Mevlüt Başpınar, Mehmet Polat ve idareci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

Konuşmaların ardından öğrenci giydirme töreni yapıldı. “Mutluluk Giysin Çocuklar!” projesi kapsamında gönderilen bot ve montlar öğrencilere teslim edildi, öğrenciler giydirildi.

 Okul Müdürü Baran Baykal, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen’in programlarına katılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, projeye öncülük eden Beden Eğitimi Öğretmeni Mevlüt Başpınar Ve Edebiyat Öğretmeni Mehmet Polat’a teşekkür etti. “Öğrencilerin gözlerinden okunan mutluluğa vesile olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.