Muhtarlardan, Kahramanmaraş HEM Müdürlüğüne Ziyaret

 

Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altuntel ve bir grup mahalle muhtarı  Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü H.Murat Devrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altuntel  başkanlığında  duraklı mahalle muhtarı  Cengiz Ağcan ,Divanlı mahalle muhtarı Atilla Erimhan, Büğlek mahalle muhtarı Veysel Us, Bayazıtlı mahalle muhtarı  Ali Saklayıcı  yeni hizmete giren Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü H.Murat Devrek’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde  bulundular.

 

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü H.Murat Devrek misafir muhtarlara kurum çalışmaları hakkında bilgi veridi, özellikle binada açılan istihdama yönelik halı  ,bayan kuaförlük ve diğer meslek edindirme kurslarına yoğun talebin olduğu , bunun yanında yabancı dil İngilizce , Arapça, gitar , resim, bilgisayar,anne eğitimi,bağlama en önemlilerinden birisi  açık ilköğretim ve açık lise kayıtlarının yapıldığı bir kurum olduğuna dikkat çekti.

 

 

Devrek, muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarlarda her zaman üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtiler. Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altuntel binanın yapılmasında ve  hizmete girmesinde emeği geçenlere teşekkür edip Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü H.Murat Devrek’e de çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

.